Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Meghan a Harry si zbalili kufre: Náhle opustili Kanadu!

Harry a Meghan náhle zdvihli kotvy z Kanady! Zobraziť galériu (5)
Harry a Meghan náhle zdvihli kotvy z Kanady! (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Len včera sme informovali, že Meghan Markle (38) zakázala svojmu manželovi princovi Harrymu (35), aby šiel za otcom do Veľkej Británie. Princ Charles (71) má totiž potvrdený koronavírus a Harry mu chcel byť nablízku. Nakoniec ale dvojica z Kanady predsa len odišla. Hrozba pandémie ich prinútila zbaliť si kufre!

Harry a Meghan sa poriadne obávajú hrozby koronavírusu. Niet divu, keď už ho potvrdili i otcovi mladého vojvodu, princovi Charlesovi. Napriek tomu, že ryšavý monarcha chcel ísť za otcom do Británie, manželka mu v tom zabránila. Avšak svoju láska stiahla z Kanady do USA. Podľa portálu ET sa totiž dvojica náhle presunula do Los Angeles.

Galéria: Meghan a Harry túžili po obyčajnejšom živote

Narýchlo si zbalili kufre a odišli do rodiska hviezdy seriálu Kravaťáci. Koniec koncov, má tam lepšie zázemie a žije tam i jej matka. „Vždy mali v pláne zakotviť v Kalifornii, keďže ich pracovný život sa sústredí na USA,“ vyjadril sa zdroj pre portál etonline.com. Kým doposiaľ dvojica okupovala kanadský Vancouver Island, odteraz si bude užívať hollywoodske počasie. Zrejme však až potom, čo hrozba pandémie pominie.

Podľa portálu people.com sa totiž nachádzajú na pozemku v ústraní a práve kvôli vírusu, ktorý sužuje celý svet, v okolí sa veľmi neukazujú. Čo sa týka presťahovania, Harry to berie ako súčasť svojho života a pozerá sa do budúcnosti najmä kvôli Meghan a Archiemu. „Harry sa pozerá pred seba na budúcnosť svojej rodiny. Budú tráviť čas v Kalifornii. Neobzerá sa späť,“ povedal zdroj pre People.

Meghan Markle a Harry sa presťahovali do Los Angeles.
Zobraziť galériu (5)
Meghan Markle a Harry sa presťahovali do Los Angeles.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu