Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Brenda z Beverly Hills bojuje s rakovinou: Ľudia ju štvú... Zostaňte doma, ja to robím pre vás!

Shannen Doherty Zobraziť galériu (5)
Shannen Doherty (Zdroj: GMA)

LOS ANGELES – Nielen Áziu a Európu, ale i Ameriku sužuje hrozba nákazy koronavírusom. Americký prezident už urobil nejaké opatrenia, no i tak nie všetci ľudia dodržiavajú zásady ochrany. To nahnevalo Shannen Doherty (48), známu zo seriálu Beverly Hills či Čarodejnice, ktorá bojuje s rakovinou vo štvrtom štádiu. Svojim priaznivcov adresovala jasný odkaz. Zostaňte doma!

Koronavírus, ktorý aktuálne zúri vo svete, je nebezpečný pre seniorov i pre tých, čo majú oslabenú imunitu. „Sadnúť“ si však môže na kohokoľvek z nás. To si uvedomuje aj herečka Shannen Doherty, ktorá trpí rakovinou a momentálne je vo štvrtej fáze. Sama potvrdila, že pre ňu je tento boj skutočne ťažký. A štvú ju ľudia, ktorí sú nezodpovední. Snaží sa im prehovoriť do duše.

Galéria: Shannen Doherty bojuje s rakovinou

„Zostávam doma pre nás všetkých. Pre mojich spolubojovníkov s rakovinou, ktorí každý deň tvrdo bojujú za viac času. Pre moju mamu, pre moju rodinu. Pre môjho manžela. Pre mojich svokrovcov. Pre mojich priateľov. Pre deti mojich priateľov. Pre každého jedného z vás,“ vymenúva rozhorčená Brenda z Beverly Hills, že ostať doma je v týchto časoch koronavírusu dôležité. Ona to nerobí len pre seba, ale aj pre ostatných!

Jednou z osôb, pre ktoré ostáva doma, je aj jej blízky človek. „Pre jednu z mojich najbližších priateliek, ktorá sa rozhodla ukončiť boj s metastatickou rakovinou a naposledy je v nemocnici sama,“ píše Shannen, ktorá svoj boj nevzdáva a apeluje na ľudí. Zároveň dodáva, že karanténu dodržiava aj pre lekárov a všetkých zdravotníkov, pracovníkov v potravinách, pretože nebyť ich, situácia by bola omnoho horšia. „Pre každého, kto musí byť v prvej línii. Robím to pre vás. Prosím, pridajte sa ku mne,“ žiada a káže zároveň herečka, ktorá stvárnila najstaršiu sestru z Čarodejníc Prue

Shannen Doherty káže ľuďom: Ostaňte doma!
Zobraziť galériu (5)
Shannen Doherty káže ľuďom: Ostaňte doma!  (Zdroj: Instagram S.D.)

Viac o téme: Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu