Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi Nicol Scherzinger dostala darček od slovenského youtubera: Stačilo len málo a... Nechutné!

Nicole Scherzinger Zobraziť galériu (4)
Nicole Scherzinger (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký youtuber so slovenskými koreňmi Dávid Dobrík (23) si do jedného zo svojich najnovších videí pozval krásnu Nicole Scherzinger (41). Speváčka privolila, no ešte netušila, do čoho sa namočila. Na drsný vtip, ktorý si Dávid pre ňu pripravil, tak ľahko nezabudne.

Splnil si svoj detský sen! Aspoň tak sa na svojom youtubovom kanáli vyjadril Dávid k videu, ktoré sa mu podarilo natočiť s líderkou kapely Pussycat Dolls Nicole Scherzinger. Mladík, ktorý je pôvodom z Košíc, si sexi speváčku pozval do auta, kde si najprv vymenili pár zdvorilostných viet a spolu si "zanôtili" na pieseň Buttons, ktorá patrí k jedným z najväčších hitov spomínanej dievčenskej kapely.

Youtuber z Košíc si do svojho vlogu pozval krásnu Nicole Scherzinger.
Zobraziť galériu (4)
Youtuber z Košíc si do svojho vlogu pozval krásnu Nicole Scherzinger.  (Zdroj: youtube / David Dobrik)

Potom však prišlo niečo, čo kráska nečakala. „Môžem ti dať darček?” spýtal sa suverénne vloger. Nicole neskrývala vzrušenie a priznala, že darčeky miluje. Aby spravili prekvapenie ešte napínavejším, speváčke zaviazali oči a chvíľu ju nechali čakať. To však netušila, že kým ona sedí v aute, mladík a jeho kamarát sa prezliekajú do ochranných odevov. Prečo?

Kapela Pussycat Dolls nedávno ohlásila návrat na scénu.
Zobraziť galériu (4)
Kapela Pussycat Dolls nedávno ohlásila návrat na scénu.  (Zdroj: Instagram)

Keď sa Dávid vrátil naspäť do auta, speváčke prezradili, že dostane zvieratko. „Zbožňujem zvieratká,” tešila sa brunetka. Keď jej však zložili z očí masku, ocitla sa v tesnej blízkosti skunka s výstražne zdvihnutým chvostom. Keď si Nicole uvedomila, čo jej hrozí, poriadne spanikárila. Skunk sa, našťastie, rozhodol nezaútočiť. Reakciu Nicole Scherzinger si môžete pozrieť vo videu.

Galéria: Nicole Scherzinger

Viac o téme: Nicol ScherzingerDávid Dobrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu