Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúce odhalenie známej herečky: Znásilnená pred kamerami... A to nie je všetko!

Alyssa Milano Zobraziť galériu (3)
Alyssa Milano (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

LOS ANGELES - Ozývajú sa ďalšie! Už zhruba dva roky sa na sociálnych sieťach objavuje hashtag #MeToo, ktorý používajú obete sexuálneho zneužívania. Na svojom instagramovom profile ho používa aj herečka Alyssa Milano (46), známa napríklad zo seriálu Čarodejnice. Tá v týchto dňoch prehovorila o šokujúcej skúsenosti zo svojej minulosti. O nepríjemné spomienky sa so svetom podelili i ďalšie slávne hviezdy.

Uplynuli zhruba dva roky od škandalózneho odhalenia, že filmový producent Harvey Weinstein sexuálne zneužíval mladé herečky. Aj v súvislosti s tým vzniklo hnutie Metoo a mnohé ženy nabrali odvahu prehovoriť o svojich negatívnych skúsenostiach.  

Alyssa Milano v uplynulých dňoch šokovala svojich priaznivcov, keď prezradila, že sa ako 21-ročná stretla so sexuálnym obťažovaním zo strany slávneho kolegu. „Nakrúcali sme scénu, kde som sa milovala s mužom, ktorý bol odo mňa o 17 rokov starší. Profesionáli vedia zvládať tieto situácie vhodne, bez prekračovania hraníc a s mierou dôvery, ktorá je veľmi dôležitá. Predátori to nedokážu. Muž, ktorý ma napadol, nebol profesionál,” uviedla Alyssa. 

„Využil moment mojej zraniteľnosti, aby mi dal ruky pod bielizeň a snažil sa do mňa preniknúť prstami. Znásilnil ma na pľaci, priamo pred kamerami. Plakala som, bola som v rozpakoch a veľmi som sa hnevala,” dodala herečka. Režisér si to všimol a dokonca sa jej pýtal, či má kontaktovať políciu. „Nechcela som ohroziť nakrúcanie, a tak som ďalších šesť hodín nakrúcala s mužom, ktorý ma napadol,” dodala Milano. Tá pôvodne chcela zverejniť aj meno známeho kolegu, ktorý jej ublížil. Keďže je ale dnes už otcom, rozhodla sa, že ho napokon nebude menovať. 

K obetiam sexuálneho obťažovania sa najnovšie zaradila aj Michelle Pfeiffer. Tá si až po rokoch uvedomila a priznala si, že správanie istého vplyvného muža z filmového priemyslu voči nej nebolo vhodné. „Vyčítala som si, že som bola nevhodne oblečená, že to bola moja chyba. Mala som 20 rokov a hoci mi to bolo celé veľmi nepríjemné, rozhodla som sa vtedy mlčať,” poznamenala plavovláska, ktorá však o nepríjemnom incidente nechcela viac hovoriť. 

Michelle Pfeiffer
Zobraziť galériu (3)
Michelle Pfeiffer  (Zdroj: SITA)
  

S nepríjemnou skúsenosťou sa podelila aj herečka Naomie Harris, ktorá bola sexuálne obťažovaná počas jedného z konkurzov. Tiež známy herec ju obchytkával v oblasti intímnych partií. „Len tak mi dal ruku pod sukňu. Čo bolo šokujúce, že sa tomu prizerali režisér a kastingový režisér, avšak nikto z nich nič nepovedal, keďže spomínaný útočník bol a stále je veľkou hviezdou,” poznamenala Naomie.    

Naomie Harris
Zobraziť galériu (3)
Naomie Harris  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Alyssa MilanoMichelle Pfeiffer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu