Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hviezdy slávneho seriálu povedali PRAVDU o kolegyni: Uff, TOTO je KRUTÝ DAR k narodeninám!

Hviezdy seriálu Čarodejnice
Hviezdy seriálu Čarodejnice (Zdroj: Facebook Charmed)

LOS ANGELES - Seriál Čarodejnice sa svojho času tešil veľkej diváckej priazni. A to aj v našich končinách. Jeho neodmysliteľnou súčasťou bola i herečka Alyssa Milano, ktorá práve dnes slávi narodeniny. Jej meno sa momentálne spomína v médiách často. Žiaľ, nie v pozitívnom slova zmysle.

Od nakrúcania seriálu Čarodejnice ubehlo už mnoho rokov. Posledná séria vznikla v roku 2005. Avšak až teraz vychádzajú na povrch isté skutočnosti, ktoré mnohých fanúšikov nepochybne šokujú. V tretej sérii zomrela jedna z čarodejníckych sestier - Prue, ktorú stvárnila slávna Shannen Doherty. 

Ako vyšlo najavo, o jej odchod sa postarala kolegyňa Alyssa Milano. Priznala to tretia čarodejnica - Holly Marie Combs v podcaste Let´s Be Clear. Alyssa sa vraj vyhrážala tvorcom, že ich zažaluje kvôli nepriateľskému pracovnému prostrediu. A dala im tiež ultimátum, že buď odíde ona, alebo Shannen.

Tá po rokoch priznáva, že to vnímala ako veľkú krivdu. „Zhruba rok po tom všetkom som si v mozgu stále všetko prehrávala a usilovala som sa prísť na to, kedy som sa k nej údajne zle správala. Nenašla som žiaden taký moment,” uviedla tiež v spomínanom podcaste Doherty. Dnes priznáva, že by v danej situácii reagovala úplne inak.   

„S pribúdajúcimi rokmi som to celé prijala a pokračovala ďalej. Ale to nie je to isté ako odpustenie,” povedala tiež herečka, ktorá už pár rokov zvádza náročný boj s rakovinou. 

Viac o téme: Alyssa MilanoShannen DohertyHolly Marie CombsČarodejnice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu