Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna kráska má doma svoj klon: Milla, veď to si celá ty!

Milla Jovovich Zobraziť galériu (9)
Milla Jovovich (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Aká matka, taká Ever! V šoubiznise je viacero hviezdnych krások, ktoré sa pýšia rovnako peknými a talentovanými dcérmi. Zaradiť k nim smelo možno už aj Millu Jovovich (43). Jej 11-ročná princzená Ever Anderson má za sebou pózovanie pre známy magazín a na fotkách jej to ozaj pristane. Pozrite sa!

História sa opakuje! Hoci je Milla Jovovich momentálne aktívna najmä ako herečka, na konte má množstvo modelingových úspechov. Práve jej tvár zdobila vôbec prvé vydanie francúzského magazínu JaLOUSE. V týchto dňoch sa ne jeho stránkach objavila brunetkina dcéra Ever. 

Zábermi a titulnou stránkou sa na instagrame pochválila aj samotná Milla. „Som tak pyšná na moju úžasnú dcéru,” poznamenala na margo toho herečka. „Páči sa mi aj rozhovor. Také múdre, bystré a starostlivé dievčatko. Nemôžem sa dočkať, až si všeetci prečítate ten rozhovor,” dodala.

Milla má dcérku Ever s filmovým režisérom Paulom Andersonom. Okrem nej má dvojica aj štvorročnú Dashiel a pod srdcom momentálne nosí ďalšie dieťatko. 

Milla Jovovich je na svoju dcéru právom pyšná.
Zobraziť galériu (9)
Milla Jovovich je na svoju dcéru právom pyšná.  (Zdroj: JaLOUSE)

Viac o téme: Milla JovovichEver Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu