Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Milla Jovovich (44) o chvíľu rodí: Z hollywoodskej krásky je „obyčajná“ tehotná mama

Milla Jovovich Zobraziť galériu (4)
Milla Jovovich (Zdroj: Instagram MJ)

BEVERLY HILLS - Herečka Milla Jovovich už čoskoro privedie na svet svoje tretie dieťa. V týchto dňoch sa vybrala na rodinnú prechádzku a je príkladom toho, že posledné týždne tehotenstva sú pre ženu náročné - a je jedno, že ste hollywoodska celebrita.

Milla Jovovich v decembri oslávila narodeniny a podľa predbežných informácií by už vo februári mala porodiť svoje tretie dieťa. „Mať 44 a byť tehotná je zázrak a darček od Boha,” napísala herečka v deň svojich narodenín na Instagram. 

Na sociálnej sieti sa samozrejme chváli peknými fotkami, no na druhej strane nemá problém vyjsť do ulíc tak, že hollywoodsku krásku nepripomína. Kým niektoré známe ženy sa tvária, že počas tehotenstva je všetko dokonalé, Milla vyzerá ako každá iná „obyčajná mama”. 

Milla Jovovich (44) o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Na prechádzku s rodinou sa vybrala v nízkych topánkach a je vidieť, že ju trápia opuchnuté členky. A ani oblečenie nie je veľmi pohodlné – nohavice, ktoré neobčiahnu bruško, padajú a herečka si ich musela neustále naprávať. A hoci si obliekla tielko aj tričko, rysujú sa jej pod nimi citlivé bradavky. Milla proste zápasí s rovnakými problémami ako bežné smrteľníčky a nehrá sa za každú cenu na dokonalú. 

Milla Jovovich (44) o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MJ)

Viac o téme: Milla Jovovich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu