Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Imidž hviezdnej krásky je fuč: Zo slávnej herečky je obyčajná mamina!

Milla Jovovich Zobraziť galériu (8)
Milla Jovovich (Zdroj: SITA)

MALIBU - Milla Jovovich (44) patrí medzi hviezdy, ktoré netreba nikomu predstavovať. Krásna modelka a herečka má totiž na konte množstvo úspechov. Za ten najväčší zrejme ona sama považuje svoju rodinu. Tej sa naplno venuje, čo dokazujú i aktuálne paparazzi zábery.

Milla Jovovich je talentovaná a krásna žena. Šarmom očarila aj svojho manžela - režiséra Paula W.S. Andersona, s ktorým sa spoznali v roku 2003 počas nakrúcania filmu Resident Evil. O šesť rokov spečatili svoju lásku svadbou a radujú sa z troch princezničiek. Najstaršia dcéra Ever Gabo má 12 rokov, prostredná Dashiel Edan 5 a najmladšia - Osian sa narodila vo februári tohto roka.

Trojnásobná mamina stíha popri rodičovských povinnostiach myslieť aj na svojich fanúšikov. Prostredníctvom instagramu sa s nimi ochotne delí o momentky zo súkromia. Nemá napríklad problém zvečniť fotku, na ktorej dojčí alebo sa rada pochváli svojimi krásnymi dcérkami. 

Milla tak vymenila červený koberec za rodičovské povinnosti. Sexi outfity, dokonalý účes a líčenie išli na teraz bokom a herečka vzhľadom pripomína priemernú maminu. Dokazujú to nedávne paparazzi zábery z pláže, na ktorej si Jovovich vychutnávala rodinnú idylku. 

Galéria: Milla Jovovich si materstvo užíva.

Milla Jovovich ako všedná mamina.
Zobraziť galériu (8)
Milla Jovovich ako všedná mamina.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Milla Jovovich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu