Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Promi dcéra žiarila v mini: Smola, chlapi, už je vydatá!

Zoe Kravitz Zobraziť galériu (10)
Zoe Kravitz (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Tej to ale svedčalo! V stredu večer sa konala slávnostná premiéra ďalšej série seriálu Big Little Lies, ktorý sa teší celkom slušnej popularite. Na slávnostnom koberci sa objavila aj herečka Zoe Kravitz (30), ktorá sa predviedla v žiarivých minišatách. Tie zvýraznili jej sexepíl. Avšak muži si pri pohľade na ňu museli nechať zájsť chuť. Dcéra speváka Lennyho Kravitza (55) sa totiž nedávno v tajnosti vydala.

Zoe Kravitz už viackrát dokázala, že nie je len dcérou slávneho speváka. Na konte má stále viac filmových úloh a aktuálne účinkuje aj v seriáli Big Little Lies. Tá sa dočkala druhej série a jej hlavné protagonistky ju odpremiérovali v týchto dňoch. 

Každá z herečiek si dala na svojom vzhľade záležať a určite nám dáte za pravdu, že to herečkám veľmi svedčalo.

Zoe Kravitz
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Dosť pozornosti pútala Zoe Kravitz. Tá v čiernych minišatách s trblietavými flitrami priam žiarila. Strih lichotil jej peknej postavičke a niet pochýb, že sa za ňou mnohí otáčali. 

Podľa medializovaných informácií je vraj už zo Zoe vydatá pani. Svoje "áno" povedala hercovi Karlovi Glusmanovi. Dvojica je spolu od roku 2016. Dvojica sa k týmto dohadom zatiaľ nevyjadrila. Možno aj preto, že Zoe si svoje súkromie vždy prísne strážila. 

Zoe Kravitz
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Zoe Kravitz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu