Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Párty po Oscaroch 2019: Jedna len v podprsenke, ďalšie hviezdy vám vyrazia dych!

Zoë Kravitz a Kendall Jenner sa predviedli v odvážnych outfitoch. Zobraziť galériu (15)
Zoë Kravitz a Kendall Jenner sa predviedli v odvážnych outfitoch. (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

LOS ANGELES - Žúr nabitý sexepílom! Po slávnostnom odovzdávaní Oscarov sa už tradične konala afterparty. Mnohé hviezdičky sa prezliekli a róby vystriedali poriadne odvážne kreácie. Herečka Zoë Kravitz (30) pôsobila dojmom, akoby sa zabudla obliecť. Modelka Kendall Jenner (23) stavila na outfit, ktorý bol maximálne provokatívny. V čom zvádzali ďalšie krásky?

Vysoké rázporky, hlboké výstrihy! To sú prvky, ktoré dominovali na párty po odovzdávaní Oscarov. Večierok usporiadal magazín Vanity Fair. Pozornosť prítomných fotografov si však užívali nielen ocenené hviezdy, ale aj ďalší pozvaní hostia. 

Jednu z najodvážnejších kreácií predviedla Kendall Jenner. Najlepšie platená modelka súčasnosti vystavila svoje krivky na obdiv vo vysoko krojených šatách. Tie odhaľovali brunetkine dokonalo tvarované nohy. 

Kendall Jenner, Caitlyn Jenner
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: SITA)

Poriadne nezvyčajná bola kombinácia, na ktorú stavila modelka a herečka Zoë Kravitz. Dcéra slávneho speváka mala na sebe jednoduchú čiernu sukňu a priesvitnú zlatú podprsenku. Nuž, tmavovláska už viackrát dokázala, že nepatrí medzi hanblivky. 

Zoë Kravitz
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pohľady prítomných pánov si nepochybne užili aj herečka Emma Roberts, speváčka Miley Cyrus, či modelky Alessandra Ambrosio a Adriana Lima.  Ich a aj ďalšie outfity nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Academy AwardsOscary 2019
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu