Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa zlatokopka prišla do obchodu a... Preboha, to čo má na sebe?!

Courtney Stodden Zobraziť galériu (8)
Courtney Stodden (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Hlavne zaujať! Týmto heslom sa vo svojom živote riadi Courtney Stodden (24), ktorá sa do povedomia verejnosti dostala ako najznámejšia zlatokopka, keď sa vydala za herca Douga Hutchisona (58). Hoci si mnohí pri pohľade na prezentáciu tejto silikónky ťukajú na čelo, ona neprestáva šokovať. Najnovšie sa jej podarilo zaujať outfitom, ktorý vyvetrala počas nákupov.

Courtney Stodden je dnes už exmanželkou Douga Hutchisona, ktorý si zahral v obľúbenom filme Zelená míľa. Avšak už počas zväzku s ním si zaručila pozornosť médií a nazbierala mnohých fanúšikov.

Niektorým sa páči zovňajšok prsnatej blondínky, iní so záujmom sledujú, čoho je v snahe zaujať schopná. A občas je to veru poriadne zúfalstvo.

Blondínka sa pred pár dňami vybrala na nákup. Nie však ako väčšina normálnych ľudí. Courtney mala na tvári výrazný mejkap, vlasy dokonale učesané a nahodené bola v trenčkote, pod ktorým mala len provokatívnu spodnú bielizeň. "Prekvapivo" sa pred obchodom objavili aj bulvárni fotografi...

Je dosť pravdepodobné, že si Courtney sama zavolala. Medializácia sa jej aktuálne celkom hodí. Na istej internetovej stránke má vlastnú šou a reklama sa jej celkom hodí.

Courtney Stodden na nákupe rozhodne zaujala.
Zobraziť galériu (8)
Courtney Stodden na nákupe rozhodne zaujala.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Courtney Stodden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu