Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa zlatokopka celá nahá: Intímne partie zakryla len pena!

Courtney Stodden Zobraziť galériu (6)
Courtney Stodden (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pretŕča sa ako o dušu! Courtney Stodden (25) sa do povedomia verejnosti vryla najmä svadbou s výrazne starším hercom Dougom Hutchisonom (59)‎. Zaujala ale aj výstredným správaním a pretŕčaním (polo)nahého tela. Dvojicu pred pár dňami súd oficálne rozviedol. Blondínka však s provokáciou na webe neprestala.

Meno Courtney Stodden sa svojho času spomínalo v médiách veľmi často. Manželka herca známeho napríklad z počinu Zelená míľa dokonca bojovala aj s psychickými problémami a neraz šokovala výstredným správaním.  

Galéria: Courtney Stodden sa veľmi rada pretŕča odhalená.
Dvojica sa zosobášila v máji 2011, keď mala nevesta 16 rokov a ženích mal o 35 viac. V roku 2013 sa rozišli, ale neskôr sa k sebe vrátili. V júli 2016 bola vraj blondínka tehotná, avšak o bábätko prišla. Vo februári 2017 sa rozišli, v marci 2018 podala blondínka žiadosť o rozvod a najnovšie je ich manželstvu už definítvne koniec.

„Je to pre mňa emocionálne náročný deň. Pozerám sa na túto fotografiu a cítim sa úplne využitá. Mala som strach o tom hovoriť, ale som už dospelá žena a je čas o tom hovoriť. Bolo mnou manipulované, cítila som sa veľmi osamelá,” napísala blondínka v deň rozvodu na instagram. Tiež prezradila, že plánuje vydať knihu.

Ktovie, či jej followerov bude zaujímať rovnako ako zábery, ktoré Stodden zverejňuje. Pózuje na nich zväčša v spodnej bielizni, bikiách, či nahá. Značný úspech v uplynulých dňoch mala fotka, na ktorej pózovala celkom nahá a intímne partie mala prekryté penou. 

Courtney Stodden zverejnila takúto provokatívnu fotografiu.
Zobraziť galériu (6)
Courtney Stodden zverejnila takúto provokatívnu fotografiu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Courtney StoddenDoug Hutchison‎
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu