Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezdy slávneho seriálu po rokoch spolu: Ľudia neverili vlastným očiam!

Hviezdy seriálu Beverly Hills 90210. Zobraziť galériu (12)
Hviezdy seriálu Beverly Hills 90210. (Zdroj: telkac)

BEVERLY HILLS - Wau! Seriál Beverly Hills 90210 netreba asi nikomu predstavovať. Veď, právom patrí medzi fenomény 90. rokov. A hoci sa herci zo spomínaného počinu raz za čas stretnú, aj tak viacerých okoloidúcich príjemne prekvapilo, keď pred pár dňami zbadali skupinku zo slávneho seriálu pokope. Čo pre nás chystajú?

Brandon, Brenda, David, Donna, Kelly, Dylan, Andrea, Steve. To sú mená hlavných protagonistov seriálu Beverly Hills 90210, ktorý sa tešil obrovskej popularite aj v našich končinách. Od poslednej klapky ubehlo už dlhých 18 rokov, no herci, ktorí ústredné postavy stvárnili neupadli do zabudnutia. V médiách sa o nich pomerne pravidelne hovorí. 

A všetko nasvedčuje tomu, že priaznivci spomínaného seriálu si prídu na svoje. Paparazzom sa totiž podarilo zvečniť niektorých z nich na spoločnej káve s producentami Mikeom Chesslerom a Chrisom Alberghinim. K návratu seriálu, či nakrúcaniu akéhosi pokračovania sa však doposiaľ nikto oficiálne nevyjadril. 

Z niekdajších tínedžerov sú dnes zrelí štyridsiatnici. Aj napriek tomu ale Tori Spelling, Jennie Garth, Ian Ziering a Brian Austin Green vyzerali celkom dobre. Na stretnutí ešte chýbali Jason Priestley, Shannen Doherty, Luke Perry a Gabrielle Carteris. 

Herci zo slávneho seriálu sa objavili spolu v uliciach. Ľudia sa za nim vraj celkom otáčali.
Zobraziť galériu (12)
Herci zo slávneho seriálu sa objavili spolu v uliciach. Ľudia sa za nim vraj celkom otáčali.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Beverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu