Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Osudové ženy Dylana z Beverly Hills 90210: Manželka pri smrteľnej posteli, snúbenica sa svadby už nedočkala

Herec Luke Perry Zobraziť galériu (7)
Herec Luke Perry (Zdroj: SITA)

BURBANK/KALIFORNIA - V pondelok obletela svet správa o náhlej smrti obľúbeného herca Luka Perryho (†52), ktorý zahviezdil predovšetkým v seriáli Beverly Hills 90210. V posledných chvíľach pri ňom stála exmanželka, ale aj tajná snúbenica.

Luke Perry sa preslávil vďaka ikonickému seriálu z deväťdesiatych rokov a poplietol hlavu nielen diváčkam, ale aj hereckým kolegyniam. V minulosti randil s kráskami ako Jennie Garth, ktorá si v rovnakom seriáli zahrala jeho kamarátku Kelly, ale aj so sexi plavčíčkou z Baywatchu Yasmine Bleeth. Nakoniec však jeho srdce ukradla usmievavá Rachel Minnie Sharp, s ktorou sa herec oženil a založil si rodinu. No aj keď po desiatich rokoch ich manželstvo nakoniec v roku 2003 stroskotalo, Rachel a Luke si naďalej zostali blízki.

Luke Perry
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Fox Network)

Herec si svoje súkromie starostlivo strážil, a tak bola veľkým prekvapením informácia, že herec plánoval ďalšiu svadbu. Tentokrát sa jeho vyvolenou mala stať bývalá herečka a psychoterapeutka Wendy Madison Bauer. Luke partnerku predstavil verejnosti v roku 2017, keď sa spolu objavili na odovzdávaní cien GLAAD v New Yorku.

Luke Perry zomrel v pondelok 4. marca na následky cievnej mozgovej príhody. Keďže ho lekári už od stredy udržiavali v umelom spánku, herec sa s najbližšími nemal šancu rozlúčiť. Po jeho boku však stáli exmanželka Rachel aj súčasná snúbenica Wendy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu