Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Svet sa lúči s ďalšou hviezdou z Beverly Hills 90210: "Budeš nám chýbať!"

Do neba odišiel ďalší z hercov kultového seriálu. Zobraziť galériu (6)
Do neba odišiel ďalší z hercov kultového seriálu. (Zdroj: Instagram I.Z.)

KALIFORNIA - Fanúšikovia Beverly Hills 90210 sa ešte nestihli spamätať z náhlej smrti Luka Perryho a svet už obletela druhá smutná správa. Do pomyselného hereckého neba odišla ďalšia známa tvár z kultového seriálu.

Vo veku 84 rokov zomrel známy seriálový herec Jed Allan. Smutnú správu potvrdil pre britský Daily Mail hercov syn Rick Brown. „Odišiel pokojne, obklopený svojou rodinou a milovaný nami a mnohými ďalšími." 

Jed Allan si v obľúbenom seriáli zahral postavu Rusha Sandersa, otca usmievavého blondiaka Steva, v podaní Iana Zieringa. Ten okamžite reagoval a na kolegu si zaspomínal prostredníctvom sociálnej siete. „Som veľmi smutný, že sme stratili ďalšieho kolegu z 90210. Mal som to šťastie pracovať s Jedom Allanom medzi rokmi 94 a 99. Hral Rusha Sandersa, Stevovho otca. Skvelý človek, s ktorým sa skvele spolupracovalo. Budeš nám chýbať."

Svet sa lúči s
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram I.Z.)

Len pred pár dňami sa Ian rozlúčil s ďalším svojím priateľom, hercom Lukom Perrym (†52), ktorý zomrel na následky mŕtvice. Ten v seriáli stvárnil nezabudnuteľného lámača ženských sŕdc Dylana. Priateľstvo oboch hercov pritom vydržalo aj dlhé roky po ukončení nakrúcania.

Jed Allan zomrel v sobotu 9. marca, len osem dní po tom, ako oslávil svoje 84. narodeniny. Okrem obľúbeného Beverly Hills dlhé roky hviezdil napríklad aj v nekonečných amerických seriáloch Santa Barbara alebo Dni nášho žitia. 

Viac o téme: Ian ZieringLuke PerryJed Allan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu