Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Pikantná FOTO z minulosti: Známa modelka takto lízala speváčkinu bradavku!

Cara Delevingne a Rita Ora mali k sebe v minulosti dosť blízko. Zobraziť galériu (6)
Cara Delevingne a Rita Ora mali k sebe v minulosti dosť blízko. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Viac ako kamarátky?! Modelka a herečka Cara Delevingne (26) sa netají tým, že sa jej páčia ženy. V médiách bolo jej meno spájané už aj s viacerými celebritnými kráskami. Aktuálne vyvolala rozruch momentka, na ktorej sa ona a speváčka Rita Ora (27) oddávajú prasačinkám.

Cara Delevingne oslávila v uplynulých dňoch 26. narodeniny. Pri tej príležitosti jej prostredníctvom sociálnych sietí gratulovala aj speváčka Rita Ora. Tá zverejnila na instagrame poriadne pikantnú fotku, na ktorej jej známa modelka líže bradavku. „Krásne narodeniny môjmu bláznivému ananásu, s ktorým zdieľam veľa zábavných spomienok,” pripísala ku kontroverznej fotke speváčka.  

Fotografia vznikla v roku 2014, kedy mali Rita a Cara k sebe dosť blízko. Na oddovzdávaní Zlatých glóbusov 2015 spolu flirtovali a v objatí ochotne pózovali fotografom.

Za zmienku tiež stojí, že Rite nedávno vyšla kontroverzná skladba Girls, ktorá má tiež provokatívny klip. Umelkyňa sa priznala, že je bisexuálka a text piesne vychádza z jej vlastnej skúsenosti. „Chcem povzbudiť svojich fanúšikov k tomu, aby boli hrdí na to, kým sú, tak, ako som sa to naučila aj ja," prezradila na margo toho.

Ktovie, či Rita Ora a Cara Delevingne boli len kamarátky...
Zobraziť galériu (6)
Ktovie, či Rita Ora a Cara Delevingne boli len kamarátky...  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Rita OraCara Delevingne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu