Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi speváčka v bikinách: Vykúkajúce prsia, tajomstvo pod gaťkami a... Preboha!

Rita Ora Zobraziť galériu (10)
Rita Ora (Zdroj: Instagram)

MALEDIVY - Jej fanúšikovia sa nenudia! Hovoríme o priaznivcoch speváčky menom Rita Ora (28), ktorá si momentálne užíva chvíle oddychu v exotike. Sexi umelkyňa zverejnila na instagrame momentky v úsporných ružových bikinách, z ktorých jej vykúkali prsia i zaujímavé tetovanie v blízkosti intímnych partií. Pri jednej z fotiek však mnohí zostali v šoku. Pozrite sa, prečo!

Na prelome rokov vyrazili za oddychom mnohé celebrity. Maledivy zvolila za miesto svojho relaxu speváčka Rita Ora, ktorej tam robí spoločnosť dobrý kamarát - rádiový a televízny moderátor Nicholas Grimshaw. V jeho spoločnosti sa sexi blondínka cíti skvele, čo dokazujú aj ich príspevky na instagrame. 

Rita tam zverejnila napríklad momentky v bikinách. Hádam každý si všimol, že speváčke by sa zišiel o čosi väčší vrchný diel. Prsia jej totiž išli každú chvíľu vypadnúť. Fanúšikov zaujalo i to, že kráska skrýva pod nohavičkami vytetovanú hviezdu. 

Rita pridala aj bonus v podobe fotografie, ktorou mnohým fanúšikom vyrazila dych. Nájdete ju v GALÉRII>>

Rita Ora sa predviedla v zaujímavých bikinách. Fanúšikom sa naskytol pohľad na tetovanie v oblasti intímnych partií.
Zobraziť galériu (10)
Rita Ora sa predviedla v zaujímavých bikinách. Fanúšikom sa naskytol pohľad na tetovanie v oblasti intímnych partií.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Rita Ora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu