Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známu modelku a herečku načapali paparazzi: Keď uvídite, čo si niesli domov... Fúha!

Cara Delevingne a Ashley Benson tvoria pár zhruba rok. Zobraziť galériu (8)
Cara Delevingne a Ashley Benson tvoria pár zhruba rok. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Zaskočení boli nielen paparazzi! Úspešná modelka Cara Delevingne (26) sa netají svojou bisexuálnou orientáciou. Už zhruba rok randí s herečkou Ashley Benson (29), s ktorou sa pred pár dňami vybrali na nákupy. Pri príchode domov mali v pätách bulvárnych fotografov. Tým sa podarilo spraviť poriadne pikantné zábery.

Cara Delevingne sa dostala do povedomia verejnosti nielen ako modelka a herečka, ale púta pozornosť aj svojim milostným životom. Rodáčka z Londýna má za sebou milostné romániky so 40-ročnou herečkou Michelle Rodriguez, či hudobníčkou St. Vincent. Jej meno bolo spájané i s dcérou Michaela Jacksona - Paris. 

Už zhruba rok však Cara randí s herečkou Ashley Benson, známou najmä zo seriálu Pretty Little Liars. Dvojica sa dala dokopy zrejme počas nakrúcania filmu Her Smell, v ktorom si obe zahrali. Zdá sa, že dievčence sa vo vzťahu nenudia. 

V lete ich paparazzi zvečnili ako sa vášnivo bozkávajú na letisku. Aktuálne sa ale v médiách objavili oveľa pikantnejšie zábery. Bulványm fotografom sa totiž Ashley a Caru podarilo zvečniť vo chvíli, keď sa vrátili domov z nákupov. Poviete si, nič zvláštne... 

Krásky si ale domov niesli špeciálnu lavičku na sex. Táto erotická hračka sa využíva najmä pri sado-maso praktikách a jej cena je zhruba 400 eur. 

Paparazzi odhalili, že prominentný párik si zadovážil novú erotickú hračku.
Zobraziť galériu (8)
Paparazzi odhalili, že prominentný párik si zadovážil novú erotickú hračku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Cara DelevingneAshley Benson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu