Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kedysi ju nahú očumoval DiCaprio, teraz každý: Pozrite, akú nádheru mal Leo v posteli!

Madalina Ghenea sa pred kamerami ukázala úplne nahá. Zobraziť galériu (8)
Madalina Ghenea sa pred kamerami ukázala úplne nahá.

LONDÝN - Má sa čím pochváliť! Modelka a herečka Madalina Ghenea (27) má na konte romániky s viacerými známymi mužmi. Za zmienku stojí najmä úlovok v podobe Leonarda DiCapria (40). Pri pohľade na nahé zábery krásky z Rumunska je hádam každému jasné, aké sú jej najväčšie tromfy. Najnovšie ich v plnej kráse ukázala v počine s názvom Mladosť, kde sa pred kamerami povykrúcala zo všetkých strán.

Odhodila šaty i ostych! Rodáčka z Rumunska - Madalina Ghenea už vo svojich 14 rokoch nasadla na vlak do Milána, aby si splnila svoj veľky sen. Uchytila sa ako modelka a smelo sa už môže prezentovať aj ako herečka. Na konte má napríklad účinkovanie v dráme Mladosť, kde stvárnila nádhernú Miss Universe.  

Tmavovláskaktorú mnohí prirovnávajú k legendárnej Sofii Loren, sa v rámci tejto úlohy ukázala celkom nahá v plnej kráse. Pred kamerami odhalila nielen svoje dokonalé prsia, ale aj prirodzenie a okrúhly zadok.

Hoci nešlo o hlavnu úlohu, Madalina v jednom z rozhovorov prezradila, že nakrúcanie bolo dosť vyčerpávajúce. „Nebolo to vôbec jednoduché, ale ja som urobila všetko preto, aby som bola súčasťou tohto filmu,” poznamenala kráska, ktorá sa pred kamerami ukázala nahá po prvýkrát. „Som rada, že to bolo práve v tomto počine. Ale nemyslím si, že si to ešte niekedy do takej miery zopakujem,” uzavrela Rumunka, ktorá zahrievala posteľ napríklad hercovi Leonardovi DiCapriovi, či jeho kolegovi Gerardovi Butlerovi. 

Madalina Ghenea predviedla pred kamerami nielen svoj sexepíl, ale aj nahé telo.
Zobraziť galériu (8)
Madalina Ghenea predviedla pred kamerami nielen svoj sexepíl, ale aj nahé telo.

Viac o téme: Leonardo DiCaprioMadalina Ghenea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu