Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rumunská bohyňa ovládla červený koberec: Páni, sexepíl z nej srší na všetky strany!

Madalina Ghenea Zobraziť galériu (6)
Madalina Ghenea (Zdroj: SITA)

BENÁTKY - Nesplynula s ním! Ako sme vás už na topkách informovali, v Benátkach aktuálne prebieha 77. ročník Medzinárodného filmového festivalu. Kvôli koronavírusu je podujatie pochopiteľne iné, než sme zvyknutí. Na červenom koberci však nie je núdza o krásne ženy. Svoj šarm predviedla napríklad aj rumunská modelka a herečka Madalina Ghenea (32).

Vo štvrtok večer sa v rámci filmového festivalu konala slávnostná premiéra počinu s názvom Amants od režisérky Nicole Garcia. Na červenom koberci samozrejme nechýbali hlavné hviezdy filmu - Stacy Martin, Pierre Ninney, či Benoit Magimel a členovia poroty, vrátane krásnej Cate Blanchett.

Galéria: Zábery zo slávnostnej premiéry filmu Amants
Značnú pozornosť si však uchmatla iná dáma. A to rumunská kráska Madalina Ghenea. Sexica, ktorá v minulosti očarila napríklad Leonarda DiCapria, Vita Schnabela, či Gerarda Butlera, veľmi dobre vie, čo jej pristane. Na sebe mala výraznú červenú róbu, ktorú doplnila luxusnými šperkami. 

Strih šiat však zvýraznil aj jej dekolt a vysoký rázporok odhalil stehná. Pri pohľade na krásku bolo vidno, že si pozornosť užíva. A prítomní páni si nepochybne vychutnávali jej šarm a sexepíl. Ako sa Madalina páči vám?

Madalina Ghenea predviedla svoj sexepíl.
Zobraziť galériu (6)
Madalina Ghenea predviedla svoj sexepíl.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Madalina GheneaMedzinárodný filmový festival v Benátkach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu