Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Fešáčik DiCaprio má svoj klon: Leo, ty tajíš syna?!

Nájdete 5 rozdielov?! Vpravo Leo DiCaprio, vľavo jeho dvojník zo Švédska - Konrad Annerud. Zobraziť galériu (12)
Nájdete 5 rozdielov?! Vpravo Leo DiCaprio, vľavo jeho dvojník zo Švédska - Konrad Annerud.

LOS ANGELES - Je to vôbec možné?! Fešáčik zo Švédska Konrad Annerud (21) je stredobodom pozornosti kdekoľvek sa objaví. A to ani nie je žiadnou svetovo známou celebritou. Pokojne mu stačí to, že sa výrazne ponáša na známeho herca Leonarda DiCapria (40), ktorý je považovaný za jedného z najväčších hollywoodskych sexidolov. Podoba mladíka s hviezdnym umelcom je taká zarážajúca, že mnohí si kladú otázku, či Leo v mladosti náhodou nesplodil v Škandinávii svojho potomka.

Ako jeho klon! Je celkom bežné, že niektoré prominentné deti sa výrazne ponášajú na svojich známych rodičov. Medzi hercom Leonardom DiCapriom a neznámym mladíkom Konradom Annerudom zrejme nie je žiadny príbuzenský vzťah, no fešáčik zo Švédska vyzerá úplne rovnako, ako Leo zamlada.


Pozrite si tiež: Tajomstvá kultového filu Titanic: Zdrogovaní herci, moč a nahé prsia Kate Winslet!


Na vlastné oči sa o tom môže presvedčiť každý, kto zavíta na Konradov profil na instagrame, kde má už takmer 60 tisíc fanúšikov. Stránka pôsobí na prvý pohľad ako pocta známemu hercovi, no v skutočnosti je na záberoch mladý Švéd, ktorý sa živí ako barman, model a muzikant.    

Zarážajúcu podobu si všimli už aj médiá a o Annerudovi sa hovorí po celom svete. „Ľudia mi hovoria veľmi často, že sa na DiCapria ponášam. Je to celkom zábava, keďže je pekný,” povedal Konrad v rozhovore pre švédsky portál Nyheter. Zároveň však priznal, že byť klonom svetovej hviezdy nemusí byť vždy len príjemné.   

„Keď som bol počas leta v Taliansku, chcel som si dokonca oholiť hlavu. Bolo to veľmi chaotické. Ľudia na mňa pokrikovali Leo a chceli sa neustále fotiť. Bola to tá najbláznivejšia vec, akú som kedy zažil,” posťažoval sa mladík, ktorý o záujem nežného pohlavia určite nemá núdzu. 

Konrad Annerud sa výrazne ponáša na miláčika žien Leonarda DiCapria.
Zobraziť galériu (12)
Konrad Annerud sa výrazne ponáša na miláčika žien Leonarda DiCapria.


Mohlo by vás tiež zaujímať: 


Viac o téme: Leonardo DiCaprioKonrad Annerud
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu