Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sexuálne harašenie známej krásky: Takto sa miluje bohyňa z Brazílie!

Alessandra Ambrosio sa predviedla pred kamerami v Evinom rúchu. Zobraziť galériu (9)
Alessandra Ambrosio sa predviedla pred kamerami v Evinom rúchu.

BRAZÍLIA - S nahotou nemá problém! Svet modelingu nie je nič pre hablivky. Svoje o tom vie aj Alessandra Ambrosio (34), ktorú najnovšie zlákala herecká profesia. Kráska prijala účinkovanie v seriáli brazílskej televízie, kde predviedla nielen svoje nahé telo, ale tiež poriadnu dávku zmyselnosti. Pred kamerami si totiž strihla posteľné scény a zvládla ich ako skutočná profesionálka.

Telo modelky Alessandry Ambrosio je svetu veľmi dobre známe. Rodáčka z Brazílie totiž patrí medzi špičku anjelikov pracujúcich pre Victoria´s Secret. Dvojnásobná mamička najnovšie predviedla svoje krivky pred televíznymi kamerami. V seriáli Verdades Secretas totiž stvárnila zvodnú sexicu a tvorcovia počinu jej dopriali pomerne pikantné scény. 

Alessandra je vďaka svojej profesii zvyknutá na nahotu, čo scenáristi ochotne využili. Tmavovláska sa tak divákom ukázala v Evinom rúchu. Okrem svojho božského zadočku, štíhleho tela a pŕs však tridsiatnička previedla aj poriadnu živočíšnosť. So sympatickým mužom sa totiž za dverami hotelovej izby oddávala divokému sexu.

„Som nadšená, že som bola súčasťou tohto projektu,” povedala na margo svojho účinkovania v seriáli Ambrosio. Fanúšikovia sa na ňu môžu najbližšie tešiť v pokračovaní Ninja korytnačiek. Tam sa zrejme nahá pretŕčať nebude, no na bohyňu z Brazílie je celkom príjemný pohľad aj keď je oblečná.

 

 

Viac o téme: Alessandra Ambrosio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu