Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Supermodelka pózovala "hore bez": Má ich ako kokosy!

Alessandra Ambrosio Zobraziť galériu (9)
Alessandra Ambrosio (Zdroj: Instagram)

MALDIVY - Pusinka pre fanúšikov! Brazílska modelka Alessandra Ambrosio (35) nepatrí medzi hanblivky. Pred objektívom už neraz pózovala v Evinom rúchu a zbožňuje tiež provokatívne outfity. Nikoho preto asi neprekvapí, že má milióny fanúšikov po celom svete. Na instagrame im v týchto dňoch poslala pikantný pozdrav v podobe fotky, na ktorej pózuje do pol pása nahá.

Profesia modelky má viacero benefitov. Jedným z nich je možnosť cestovať a navštíviť mnohé exotické miesta. Alessandra Ambrosio sa momentálne nachádza na Maledivách, kde vznikajú fotky, ktoré ozdobia brazílske vydanie magazínu GQ. Popri práci si našla čas aj na oddych. A, samozrejme, nezabúda ani na svojich fanúšikov. 

Mimochodom, na instagrame ju sleduje už 7 miliónov ľudí, čo je slušný úspech. Pri tej príležitosti zverejnila modelka momentku, na ktorej je "hore bez" a holé prsia si kryje kokosmi. „Pusinky pre mojich fanúšikov. Milujem vás,” pripísala k záberu dvojnásobná mamina Alessandra. A nepochybujeme, že jej priaznivci milujú ju.        

Alessandra Ambrosio sa ukázala fanúšikom hore bez. Nahé prsia si kryla kokosovými orechmi.
Zobraziť galériu (9)
Alessandra Ambrosio sa ukázala fanúšikom hore bez. Nahé prsia si kryla kokosovými orechmi.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Alessandra Ambrosio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu