Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Oooops, to je hanba! Popová princezná sa začala na pódiu rozpadávať

Britney Spears stratila na pódiu príčesok. Zobraziť galériu (5)
Britney Spears stratila na pódiu príčesok.

LAS VEGAS – Tak to je trapas! Čaro pódiových vystúpení spočíva v tom, že so sebou často prinášajú nečakané situácie. Svoje o tom vie aj popová speváčka Britney Spears (33), ktorá aktuálne vystupuje v meste hriechu. Keď totiž blondínka pred pár dňami skackala po tribúne, vyrobila si nepríjemné faux pas. priamo pred zrakmi fanúšikov v sekunde prišla o časť svojej bujnej hrivy.

Stylista si zaslúži padáka! Ako sme vás na topkách už informovali, Britney Spears v týchto dňoch koncertuje v Las Vegas, kde natriasa svoje telo v rámci šou s názvom Piece of Me. No ako sa zdá, niekdajšia popová princeznička skacká po pódiu až príliš oduševnene. Nedávno si kvôli tomu vyrobila celkom úsmevný trapas.

Fanúšikovia zverejnili na internete video z vystúpenia, ktoré zachytáva speváčku vo chvíli, keď jej z hlavy nečakane spadli príčesky. Najskôr sa jej zachytili o nohavice, neskôr skončili na zemi. Britney sa ale zahanbujúcou situáciou nedala vyviesť z miery a po tribúne ďalej smelo hopsala, akoby sa nič nebolo stalo.

Napokon, Spears má za sebou už aj oveľa nepríjemnejší pódiový trapas. V minulosti sa na nej nečakane roztrhol kostým, ktorý len zázrakom neukázal nič z blondínkiných intímnych partií. Katastrofe pomohli zabrániť aj duchaprítomní tanečníci. 

VIDEO: Britney Spears stratila na pódiu časť svojej bujnej hrivy. 

Britney Spears - trapas s vlasmi

VIDEO: Britney Spears zažila na pódiu viacero trapasov. Takto to vyzeralo, keď sa na nej roztrhol kostým. 

Britney Spears - trapas šaty

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu