Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trapas hviezdnej blondínky: Rozišlo sa jej oblečenie, diváci sa bavili!

Britney Spears sa na pódiu prihodil ďalší úsmevný trapas. Zobraziť galériu (10)
Britney Spears sa na pódiu prihodil ďalší úsmevný trapas.

LAS VEGAS - Oops! Tento výraz je neodmysliteľne spätý so speváčkou Britney Spears (33), ktorá ho použila v jednej zo svojich najznámejších skladieb. Popová princeznička si ale zrejeme takto skríkne dosť často aj v bežnom živote. Pred pár dňami si napríklad vyrobila trapas, keď sa jej počas koncertu rozišiel zips šiat. Čo nasledovalo potom, pobavilo nielen prítomných divákov, ale každého, kto si pozrie video z predstavenia.

Ďalší do zbierky! Trapasy na koncertoch nie sú žiadnou raritou. Svoje o tom vie aj taká hviezdička ako Britney Spears. Známej blondínke sa v minulosti napríklad roztrhol kostým, či jej odletel príčesok z vlasov. Fanúšikov pobavila speváčka aj pred pár dňami, keď ju znovu zradil provokatívny outfit. 


Pozrite si tiež: Ooops, to je hanba! Popová princeznička sa začala na pódiu rozpadávať


Britney aktuálne koncertuje v Las Vegas, kde na pódiu okrem spevu a tanca predvádza tiež svoju schudnutú postavu. Tú naposledy natlačila do priesvitného overalu, ktorého zips však nápor jej tela a pohybov nezvládol. V určitom okamihu sa jej rozišiel a odhalil speváčkin nahý chrbát.

Pohotoví tanečníci k Spears ihneď pribehli a usilovali sa všetko napraviť. Ich snaha však bola márna. No postarali sa aspoň o to, že prítomných divákov dosť pobavili. Blondínka bola najskôr v rozpakoch, ale potom sa tvárila, akoby sa nič nebolo stalo a choreografiu poctivo odtancovala do konca.  


Na pódiu sa dejú aj horšie veci. Mohlo by vás zaujímať: 


VIDEO: Britney Spears sa na pódiu poriadne zapotila. A nielen ona, ale aj jej tanečníci. 

Britney Spears kostým

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu