Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najčudnejšie decko Hollywoodu opäť v akcii: Nosí starecké gaťky, fotky zverejňuje na webe!

Tallulah Willis je rada stredobodom pozornosti. Na webe pokojne vystavuje aj takéto fotky. Zobraziť galériu (7)
Tallulah Willis je rada stredobodom pozornosti. Na webe pokojne vystavuje aj takéto fotky.

LOS ANGELES – Po kom to dieťa je?! Kým Bruce Willis (59) a Demi Moore (52) dobyli Hollywood svojím hereckým nadaním, ich dcéra Tallulah (21) sa usiluje zaujať svet svojou výstrednosťou. Problémová tínedžerka nosí vlasy vystrihané nakrátko a internet zásobuje zvláštnymi fotkami, na ktorých pózuje napríklad v nohavičkách ako po babičke.

Otec fešák, mama kočka a dcéra... čudáčka! To vám ako prvé napadne, keď zbadáte fotky najmladšej ratolesti prominentných exmanželov Demi Moore a Brucea Willisa. Kým mnohé celebritné deti si budujú dokonalý imidž, ona stavia skôr na výstrednosť. Na jej profiloch na sociálnych sieťach tak nenájdete žiadne zvodné fotky, ale skôr momentku, na ktorej pózuje navlečená v asexuálnych nohavičkách. „Ten, kto povedal, že babičkovské nohavičky sú nelichotivé, je klamár,” pripísala k netradičnému záberu tínedžerka, ktorá má vo svojom šatníku viacero kúskov typických skôr pre dôchodkyne.

Z takýchto výstrelkov svojej dcéry si však prominentní rodičia ťažkú hlavu nerobia. Boli totiž časy, keď ich Tallulah potrápila oveľa viac. Kvôli problémom s drogami, alkoholom a zákonom muselo mladé dievča stráviť istý čas na liečení. O najťažších chvíľach svojho dospievania sa nedávno vyspovedala magazínu Teen Vogue.

Ako Willis tvrdí, všetky jej problémy vznikli preto, lebo samú seba nenávidela. „Nebola som so sebou spokojná od svojich jedenástich rokov. Bola som plná pochybností. Mala som byť milá a pekná, lenže ja som bola jednoducho škaredá ľudská bytosť. Myslela som si o sebe, že som nechutná,” poznamenala dievčina v rozhovore pre spomínaný časopis.

Dostať sa z veľkých problémov a depresií jej pomohla až sestra a následné liečenie. „Krok po kroku začínam byť zo sebou spokojná. Nejde to len tak začať sa mať rád za jednu noc a nie je to vôbec jednoduché. Ale musím byť statočná silná,” uzavrela Talluhal, ktorú v tomto úsilí podporuje celá rodina. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu