Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

To sú ale opachy! Krásna Demi Moore ako vráskavá čudáčka a dcéra - škoda slov

Demi Moore a jej dcéra Scout Willis si na vzhľad príliš nepotrpia. Zobraziť galériu (7)
Demi Moore a jej dcéra Scout Willis si na vzhľad príliš nepotrpia.

LOS ANGELES - Ako dve hrozná! Herečka Demi Moore (52) je vo všeobecnosti považovaná za atraktívnu ženu, no najnovšie fotky, ktoré sa podarilo spraviť paparazzom, toto tvrdenie akosi popierajú. Tmavovláska si začiatkom týždňa vyšla s dcérami na nákupy a ako vidno, svojmu zovňajšku sa priliš nevenovala. Od krásky mala ďaleko aj jej najmladšia ratolesť Scout Willis (24). Tá pôsobila dojmom, akoby sa v ten deň do zrkadla vôbec nepozrela.

Meno Demi Moore sa v uplynulých dňoch skloňovalo najmä so smrťou 21-ročného mladíka, ktorého telo bolo nájdené v bazéne herečkinho domu. Hoci sa tmavovláska v čase nehody zdržiavala mimo USA, táto správa ju zasiahla. „Som v šoku. Moje srdce je s rodinou a priateľmi tohto muža,” reagovala vo svojom vyhlásení umelkyňa, u ktorej počas tragického víkendu zoorganizoval žúr jej asistent.

V čase nešťastia bola Demi so svojimi dcérami na výlete, kde oslavovali narodeniny najmladšej Scout. Tú vzala promintná mama po návrate domov na nákupy, spoločne s jej staršou sestrou Tallulah. Ako vidno, do obchodov si dámy vyrazili nie príliš upravené. Nenalíčená tvár herečky odkryla všetky nedostatky a s okuliarmi a čudným klobúkom na hlave mala Moore od krásky ďaleko. 

Značne zanedbane vyzerala aj oslávenkyňa Scout. Jej vlasy už pár dní nevideli vodu, šampón a hrebeň. Outfit vyskladaný z podivných kúskov taktiež nemožno označiť za príliš hviezdny. Nuž snáď si dámy popri luxusných nákupoch zaobstarili aj nejaké líčidlá. Patrilo by sa...


Pozrite si tiež: Škaredá prominentná dcérenka tasila bradavky a... Dievča, daj sa dokopy!


Viac o téme: Demi MooreScout Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu