Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dcéra Brucea Willisa pretŕčala bradavky: Tatko musí mať radosť!

Scout Willis, ktorá otca Brucea Willisa nezaprie, rada ukazuje svoje prsia. Zobraziť galériu (6)
Scout Willis, ktorá otca Brucea Willisa nezaprie, rada ukazuje svoje prsia.

LOS ANGELES - Podprsenka je pre ňu neznámy pojem! Bruce Willis (60) a Demi Moore (52) sú rodičmi troch dcér, ktorým nie je cudzia výstrednosť a v minulosti svojim rodičom narobili poriadne starosti. Pre prostrednú Scout (24) je príznačná znedbaná vizáž a okázalé pretŕčanie pŕs. Tie vyvetrala v nočných uliciach aj počas uplynulého týždňa.

Herečka Demi Moore je považovaná za atraktívnu ženu, ktorá hravo dokáže pomotať hlavu aj výrazne mladším chlapom. Jej tri dcéry Rumer, Scout a Tallulah, ktoré ma s bývalým manželom Bruceom Willisom, však toho po nej veľa nezdedili. Dievčence sa v tvári viac ponášajú na tatka a akosi im chýba prirodzený šarm. Na konte majú tiež viacero škandálov a výstrelkov. 

Prostredná dcérenka Scout je veľkou fanúšičkou kampane Free the nipple, ktorá bojuje proti cenzúre ženských bradaviek. Tie svojská blondínka rada ukazuje pri každej príležitosti. Vyvetrala ich aj pred pár dňami, keď zavítala na párty, ktorú usporiadala jej kamarátka, speváčka Rihanna. 

Prominentná dcéra si s úpravou zovňajšku, už tradične, príliš veľa námahy nedala. Tvár mala akúsi mastnú, obočie čudné a vlasy strapaté. Oblečená bola v transparentnom overale čiernej farby, spod ktorého jej presvitali prsia. Ktovie, čo na takéto outfity hovoria blondínkini známi rodičia... 

Scout Willis v uliciach znovu prevetrala svoje prsia.
Zobraziť galériu (6)
Scout Willis v uliciach znovu prevetrala svoje prsia.


Mohlo by vás zaujímať:


Viac o téme: Demi MooreScout WillisBruce Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu