Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dcéra Demi Moore a Brucea Willisa šokuje: Veď toto je PORNO!

Tallulah Willis Zobraziť galériu (9)
Tallulah Willis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Rodičia musia mať radosť! Dcéry Brucea Willisa (61) a Demi Moore (53) rady dokazujú, že nie sú žiadne krehké princezničky. Oveľa bližšie je im výstredné správanie, či pretŕčanie holých pŕs. Aktuálne sa hlási o slovo najmladšia Tallulah (22). Tá pred objektívom fotografa Tyler Shieldsa odhodila šaty aj zábrany a pózovala v pomerne vulgárnych pózach.

Nahé prsia, ruka v nohavičkách, či rozvášnený pohľad sú pózy, ktoré by človek čakal skôr vo filmoch pre dospelých. Fotograf Tyler Shields sa ale usiluje dokázať, že patria aj do umenia. Spoločne s prominentnou dcérou Tallulah Willis nafotili sériu záberov, ktoré sú súčasťou knihy Provocateur a mnohým puritánom zrejme vyrazia dych.  

„Rád pracujem s ľuďmi, ktorí chcú robiť niečo iné. Ten, kto ku mne príde, chce zväčša podniknúť niečo zaujímavé a šialené,” povedal v rozhovore pre DailyMail Tyler Shields. Spoluprácu si pochvaľovala aj odvážna Tallulah. „Milujem ho!” nesrývala svoje nadšenie kontroverzná dievčina. 

Čo na toto odvážne fotenie hovoria jej známi rodičia, nevedno. V prípade svojich dcér sú ale na podobné výstrelky zvyknutí. Ich prostredná dcéra Scout sa napríklad v minulosti premávala po uliciach do pol pása nahá. 

Tallulah Willis pózovala bez šiat a bez zábran.
Zobraziť galériu (9)
Tallulah Willis pózovala bez šiat a bez zábran.  (Zdroj: tylershields.com a instagram)

Tallulah Willis sa drsnými fotkami pochválila aj na instagrame.
Zobraziť galériu (9)
Tallulah Willis sa drsnými fotkami pochválila aj na instagrame.  (Zdroj: tylershields.com a instagram)

Viac o téme: Demi MooreBruce WillisTallulah Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu