Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Skoro nahá Heidi Klum sa pretŕčala: Vyťahané prsia a tam dole...

Heidi Klum sa za svoje telo nehanbí. Zobraziť galériu (5)
Heidi Klum sa za svoje telo nehanbí.

SVÄTÝ BARTOLOMEJ – Nemá problém! Svetová topmodelka Heidi Klum (41) si v týchto dňoch užíva relax a exotiku na jednom z ostrov v Karibskom mori. Spoločnosť jej robí mladučký milenec Vito Schnabel (28). Ten aktuálne nie je jediným mužom, ktorý sa môže kochať pohľadom na krivky blonďavej krásky. Štvornásobná mamička sa totiž ukazuje polonahá aj náhodným okoloidúcim.

Hoci sa Heidi Klum radí už k štyridsiatničkám, na svoj vek nevyzerá. A podľa všetkého sa tak ani necíti. Svoj podiel na tom má určite aj výrazne mladší milenec Vito Schnabel, ktorý sa po blondínkinom boku začal objavovať v apríli tohto roka. Dvadsaťosemročný mladík nemá najlepšiu povesť, takže mnohí čakali, že románik tejto dvojice nebude mať dlhé trvanie.

Všetko ale nasvedčuje tomu, že Heidi mladučký partner zatiaľ vyhovuje. V týchto dňoch ich totiž paparazzi nafotili na spoločnej dovolenke. Ako vidno, blondínka dráždi svojho zajačika nielen za múrmi spálne, ale aj pred zrakmi širokej verejnosti.

Bývalá manželka speváka Seala sa po terase pretŕčala hore bez, a tak si každý mohol obzrieť jej prsia, ktoré odchovali štyri deti. Heidi však toho zo svojho tela ukázala oveľa viac. Spodný diel plaviek tvorili miniatúrne tango nohavičky, ktoré zozadu tvorili len šnúrky. 

Heidi Klum sa po pláži pretŕčala hore bez. Intímne partie jej kryli miniatúrne bikiny.
Zobraziť galériu (5)
Heidi Klum sa po pláži pretŕčala hore bez. Intímne partie jej kryli miniatúrne bikiny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu