Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známej topmodelke rastie konkurencia pod nosom: Pozrite, aká je krásna!

Heidi Klum má doma takúto krásavicu. Zobraziť galériu (6)
Heidi Klum má doma takúto krásavicu. (Zdroj: profimedia.sk a SITA)

NEW YORK - Doma má svoju kópiu! Hoci na to Heidi Klum (43) možno nevyzerá, je štvornásobnou mamičkou. Svoju prvú dcéru Leni (12) má so zámožným podnikateľom Flaviom Briatorem (66). A hoci on ju oficiálne neuznal za svoju, blondínka môže byť na svoje dievčatko o to viac hrdá. Sympatická školáčka totiž po slávnej mamine zdedila dobré gény a už v útlom veku je stopercentne jasné, že z nej raz bude veľká krásavica.

V šoubiznise nie je raritou, že slávne maminy sa pýšia krásnymi dcérami. Spomenúť možno herečky Reese Witherspoon, Vanessu Paradise, ale aj modelku Cindy Crawford, či jej kolegyňu Heidi Klum. Tá ma doma už dvanásťročnú slečnu, ktorá rozhodne vytŕča z davu.

Reč je o modelkinej najstaršej dcére Helene Boshoven Klum, ktorú hádam každý volá Leni. Pred pár dňami ju paparazzi nafotili v uliciach New Yorku a ako vidno, prominentná dcérka má našliapnuté na to, aby kráčala v maminých šľapajách. 

„Keď sa na ňu občas pozriem, vidím v nej seba,” povedala v nedávnom rozhovore Heidi. Tá svoje ratolesti vedie k tomu, aby mali dosť sebavedomia a nikdy nerobili to, čo od nich žiada niekto iný, ale riadili sa podľa seba. No nechajme sa prekvapiť, či bude z dvanásťročnej Leni modelka. 

Leni - dcéra Heidi Klum je krásna rovnako ako jej slávna mamina.
Zobraziť galériu (6)
Leni - dcéra Heidi Klum je krásna rovnako ako jej slávna mamina.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Heidi KlumLeni Klum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu