Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO nenalíčenej bohyne: Takto vyzerá bez mejkapu a retuše!

Gisele Bündchen na titulke magazínu (vľavo) a v súkromí (vpravo). Zobraziť galériu (7)
Gisele Bündchen na titulke magazínu (vľavo) a v súkromí (vpravo). (Zdroj: Foto: Instagram)

BRENTWOOD – Nemá problém! Gisele Bündchen (34) je právom považovaná za najlepšiu modelku sveta. Pýši sa totiž dokonalou postavou, po akej túži nejedna žena. Ideálne krivky však nie sú plavovláskinou jedinou výhodou. Brazílčanka má tiež krásne črty tváre, ktoré nánosy líčidiel vôbec nepotrebujú.

Stánky magazínov a časopisov sú zaplnené prevažne ideálnymi kráskami, ktoré sú tip-top nalíčené. K dokonalosti im retušou dopomáhajú aj šikovní grafici. Je potom celkom bežné, že prirodzená tvár poniektorých známych žien vyzerá úplne inak, než sme zvyknutí.

To ale rozhodne neplatí o najvychytenejšej topmodelke Gisele Bündchen. Tá si na sociálnej sieti pred pár dňami zverejnila fotografiu s minimom mejkapu a bez akýchkoľvek zásahov. A treba uznať, že dvojnásobnej mamičke to na spomínanom zábere i tak pristane.

Hoci je Bündchen považovaná za jednu z najkrajších žien sveta, v čase dospievania nebola príliš sebavedomá. V škole ju dokonca volali Kostra, či Olivia Oylová, podľa vychudnutej priateľky Pepka námorníka. „Vypadala som ako malý komár. Nohy som mala rovnako dlhé ako ruky,” prezradila v jednom z rozhovorov kráska, ktorá si časom musela zvyknúť na oveľa lichotivejšie prezývky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu