Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Top retušérsky prúser?! Nahej bohyni chýba celý prsník

Gisele Bündchen na tomto akte chýba celý pravý prsník. Zobraziť galériu (9)
Gisele Bündchen na tomto akte chýba celý pravý prsník.

BRENTWOOD - Nedráždi, skôr pobaví! Najlepšie platená modelka Gisele Bündchen (35) si pre svojich priaznivcov pripravila lahôdku v podobe exkluzívnej knihy, ktorá obsahuje výber jej najlepších aktov a dráždivých fotografií. Urobila tak pri príležitosti osláv 20. výročia jej pôsobenia vo svete modelingu. Počas blondínkinej kariéry však vznikli aj zábery, ktorými by sa radšej pýšiť nemala. Napríklad tento, na ktorom vyzerá, akoby mala len jeden prsník.

Brazílčanka Gisele Bündchen má za sebou kariéru, o ktorej snívajú mnohé dievčatá. Zažiarila na prehliadkových mólach, pred objektívmi fotoaparátov, môže sa prezentovať ako herečka a s jej milostným životom je spájaný aj miláčik mnohých žien - Leonardo DiCaprio. Dnes je najlepšie platená modelka manželkou športovca Toma Bradyho, s ktorým má dve ratolesti. Čo sa týka pracovnej oblasti, plavovláska je stále žiadaná a v novembri uzrie svetlo sveta špeciálna kniha s jej najlepšími fotkami.

Spomínané dielo bude obsahovať 300 záberov a výpovede modelkiných kolegov a príbuzných, ktorí budú čitateľom vysvetľovať, prečo je Gisele taká úžasná žena. Celá paráda má stáť 700 dolárov a na predaj bude len 1000 kusov, ktoré budú vlastnoručne podpísané modelkou. 

Nie všetky plavovláskine zábery sú však hodné obdivu.V knihe by sa totiž mal objaviť záber, na ktorom Gisele vyzerá, ako by mala len jeden prsník a druhý jej kamsi zázračne zmizol. Na sociálnych sieťach sa v týchto dňoch vedú búrlivé diskusie. Jedna skupinka zastáva názor, že modelkine prednosti sú zdeformované kvôli nezvyčajnej póze, iní zvaľujú vinu na retuš. 

Tento archívny záber by mal byť na titulnej stránke exkluzívnej knihy Gisele Bündchen.
Zobraziť galériu (9)
Tento archívny záber by mal byť na titulnej stránke exkluzívnej knihy Gisele Bündchen.

Viac o téme: Gisele Bündchen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu