Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najlepšie platenej modelke sveta sa zázračne nafúúúkli prsia: Ehm, toto už neukecá!

Gisele Bündchen akoby zázrakom narástli prsia. Zobraziť galériu (7)
Gisele Bündchen akoby zázrakom narástli prsia.

BAHAMY - Je iná! Gisele Bündchen (35) už pár rokov kráľuje rebríčku najlepšie platených modeliek sveta, hoci sa viacerým pánom jej postava príliš nepozdáva. V lete tohto roka si kráska z Brazílie vyrobila škandál, keď ju oblečenú v burke nachytali paparazzi na klinike plastickej chirurgie. Plavovláska si bola vraj v tajnosti dať upraviť očné viečka a prsia. Aktuálne si užíva dovolenku, kde sa ju novinárom podarilo nafotiť v bikinách. Ako vidno, jej hrudník sa v porovnaní s minulosťou akosi zväčšil.

Gisele Bündchen plnila pred pár mesiacmi stránky bulváru fotkami, na ktorých bola oblečená v tradičnom odeve moslimských žien - burke. Nepriviedlo ju však k tomu náboženstvo, ale dosť kurziózny dôvod. Takto vyfintená sa totiž vybrala na plastiku. Keďže nechcela, aby verejnosť vedela o tom, že ide pod nôž, zvolila si tento štýl maskovania. Na detaily však akosi nemyslela a rýchlo sa prezradila. 


Mohlo by vás zaujímať: Najlepšie zarábajúca topmodelka prichytená paparazzmi v burke: Celý svet je v šoku z dôvodu, prečo to urobila


Na istej klinike krásy si plavovkáska dala údajne upraviť očné viečka a prsia, ktoré po dvoch deťoch stratili svoj tvar a pevnosť. Modelkine najnovšie fotografie dokazujú, že sa nehnala za extrémom. Jej vnady sú decentne zväčšené a človeku by len tak nenapadlo, že ich má vlastne urobené. Pri porovnaní so staršími fotkami je však zmena už viditeľná. V minulosti totiž hrudník božskej Gisele ozaj zíval prázdnotou. Napumpovaný výstrih mala len vtedy, keď sa jej s hrudníkom "pohrali" grafici. 

Takto vyzerala Gisele Bündchen v bikinách kedysi.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerala Gisele Bündchen v bikinách kedysi.

Aktuálne zábery Gisele Bündchen v plavkách.
Zobraziť galériu (7)
Aktuálne zábery Gisele Bündchen v plavkách.

Viac o téme: Gisele Bündchen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu