Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Má miliónové telo a rada ho ukazuje: Do objektívu vystavila svoju...

Gisele Bündchen nemá s odhaľovaním svojho tela žiaden problém. Zobraziť galériu (8)
Gisele Bündchen nemá s odhaľovaním svojho tela žiaden problém.

PARÍŽ - ...riťku! Gisele Bündchen (35) je dlhodobo považovaná za jednu z najlepšie platených topmodeliek. Za svoj úspech vďačí šarmu a dokonalému telu, ktoré ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič na atraktivite. Kráska z Brazílie sa najnovšie podelila o svoj sexepíl s čitateľmi magazínu Vogue, pre ktorý pózovala s odhaleným zadočkom.

Modelka a herečka Gisele Bündchen nemá s nahotou žiaden problém. Odhalenými krivkami sa dokonca chváli celkom rada. Aktuálne je ju možné vidieť na stránkach francúzského magazínu Vogue, pre ktorý pri príležitosti osláv, pózovali vychytené krásky. Brazílčanka, ako jedna z tých najlepšie zarábajúcich, nemohla chýbať.     

Gisele sa pred objektívom predviedla oblečená i polonahá. Najviac rozruchu si vyslúžil záber, na ktorom je oblečená v šatách s grafitovou potlačou. Model má odhalený chrbát a rozopnutý zips rafinovane odhaľuje kúsok plavovláskinho holého zadočka. 

Známa tridsiatnička si takéto pózy môže pokojne dovoliť. Jej telo je totiž aj po dvoch pôrodoch dokonalé. Bündchen sa nikdy netajila tým, že na ňom poctivo pracuje. Jej "srdcovkou" je jóga. „Som ňou posadnutá. Už roky ju praktizujem a dodáva mi nielen vnútornú krásu, ale aj tí vonkajšiu. Je to ten najlepší recept, ako byť dokonale a prirodzene krásna,” vyjadrila sa v jednom z rozhovorov modelka. 


Pozrite si tiež: Tento chutný zadoček nikdy neomrzí! Kráska s najdrahším telom sveta ja právom bohyňa


Gisele Bündchen pózovala pred objektívom fotografa s rajcovne odhaleným zadočkom.
Zobraziť galériu (8)
Gisele Bündchen pózovala pred objektívom fotografa s rajcovne odhaleným zadočkom.

 

Viac o téme: Gisele Bündchen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu