Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tento chutný zadoček nikdy neomrzí! Kráska s najdrahším telom sveta je právom bohyňa

Gisele Bündchen skrýva pod šatami dokonalý zadoček. Zobraziť galériu (7)
Gisele Bündchen skrýva pod šatami dokonalý zadoček.

KOSTARIKA - Ťapol by si po ňom snáď každý! Zadok patrí k častiam tela, ktoré si zástupcovia mužského pohlavia na ženách celkom radi obzerajú. Vo všeobecnosti vyhráva zadoček menšej veľkosti, zaoblený tak akurát. Priam výstavným kusom sa môže pochváliť topmodelka Gisele Bündchen (34), ktorá svoje božské krivky pred pár dňami prevetrala na pláži.

Kto by sa s ním vymenil?! Brazílčanka Gisele Bündchen ani po prekročení tridsiatky a dvoch pôrodoch nestratila nič zo svojho pôvabu. Pod šatami totiž najlepšie platená modelka súčasnosti skrýva krivky, ktoré sa nedajú nazvať inak, než dokonalé. A hoci ich atraktívna blondínka pravidelne ukazuje celému svetu, obchytkať si ich môže len jej manžel, športovec Tom Brady.

Ako sa zdá, pre hráča amerického futbalu je telo manželky veľkým pokušením aj na verejnosti. Dvojica si totiž spoločne s dvoma ratolesťami a štvornohými miláčikmi užíva momentálne dovolenku na Kostarike. Tam na nich narazili aj paparazzi, ktorí zachytili prominentnú dvojicu počas toho, ako si vymieňa nežnosti.

Tom popri bozkávaní hladil svoju zákonitú polovičku po zadočku. Úprimne, pri pohľade na blondínkino dokonalé telo sa mu niet čo čudovať. Gisele sa už osem rokov po sebe ocitla na vrchole rebríčka najlepšie platených modeliek. Jej priemerný ročný zárobok je zhruba 35,1 milióna eur. 

Gisele Bündchen je právom najlepšie platenou modelkou sveta.
Zobraziť galériu (7)
Gisele Bündchen je právom najlepšie platenou modelkou sveta.


Mohlo by vás zaujímať:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu