Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi Selena Gomez pod sprchou a s bradavkami v pozore: Bŕ, tá je ale studená!

Selene Gomez v sexi plavkách sa pri sprche provokatívne rysovali bradavky. Zobraziť galériu (12)
Selene Gomez v sexi plavkách sa pri sprche provokatívne rysovali bradavky. (Zdroj: profimedia.sk)

SAINT TROPEZ – Potrebovala by trošku zahriať? Hoci sa Selena Gomez zviditeľnila aj ako priateľka rebela Justina Biebera (20), momentálne si na starom kontinente užíva single život a oslavu 22. narodenín. Na luxusnej jachte už stihla predviesť dokonalú postavu v plavkách, kyslú grimasu aj vztýčené bradavky. Jej vyžarujúci sexepíl pritom neuniká pozornosti dobre stavaného nápadníka.

Radovánky na Francúzskej riviére! Aj tak by sa dala označiť dovolenka bývalej Disney hviezdy, ktorá merala cestu spoza veľkej mláky sama – bez rodičov či partie priateliek. V blízkosti malebného mestečka Saint Tropez sa stretla len s výstrednou kamarátkou Carou Delevingne. Celý jachtársky servis však dvojici mladých a veľmi známych dievčat poskytol podnikateľ Tommaso Chiabra, prezývaný Tommy. Ten sa okolo Seleny Gomez krúti jedna radosť a užíva si pohľad na jej výstavné krivky v plavkách.

Herečka a speváčka toto leto všetkým kolegyniam dokázala, že na to, aby bola hriešne sexi, nemusí provokovať v minimalistických bikinách. Nahodila totiž biele plavky s hlbokým výstrihom, ktoré dokonale kopírovali jej štíhly pás a nechali vyniknúť dekoltu. K slovu sa však vďaka studenej vode dostali aj Selenine bradavky, ktoré sa jej pri sprchovaní rysovali pod tenkým materiálom.

Tommy sa v minulosti zaujímal aj o ďalšie hollywoodske hviezdy, preto sa v tmavovláskinej spoločnosti ihneď chopil príležitosti. Selenu povozil na vodnom skútri, skočil si s ňou z veľkej výšky do mora, galantne ju zabalil do osušky a ponúkol jej svoju mužnú hruď ako oporu. Médiá už vo veľkom šuškajú o novom páriku v šoubiznise, no táto romanca zrejme vyšumí ešte skôr než s prvým jesenným vánkom. A čo na to Justin Bieber? „Je nádherná,“ povedal na adresu svojej ex po tom, čo sa ho médiá opýtali, ako to medzi ním a Selenou teraz vyzerá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu