Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi fotky speváčky pobúrili fanúšikov: Ako vyzlečená dvanástka poteší len pedofilov!

Selena Gomez vyzerá na vyzlečených fotkách až príliš detsky. Zobraziť galériu (13)
Selena Gomez vyzerá na vyzlečených fotkách až príliš detsky.

LOS ANGELES – Prečo to urobila?! Túto otázku si položili mnohí fanúšikovia Seleny Gomez (22), ktorej odhalené fotky zdobia aktuálne číslo V magazínu. Speváčka pózovala pred objektívom fotografa hore bez vôbec po prvýkrát. Svojich priaznivcov však oveľa viac zaskočila príliš detskou vizážou, ktorá im s nahotou vôbec nejde dokopy. Bývalú frajerku Justina Biebera (20) preto svojimi komentármi vôbec nešetrili.

Hore bez! Mnohé hviezdy sa riadia tým, že nahota predáva. V šoubiznise ale existuje skupinka ľudí, ktorá sa usiluje zaujať aj inak než odhaleným telom. Do tejto kategórie donedávna patrila aj speváčka Selena Gomez. Tá sa ale v uplynulých dňoch dala zlákať na pikantnejšie fotenie a po vzore viacerých kolegýň sa na stránkach V magazínu objavila vyzlečená.

Fotografie, na ktorých tmavovláska pózuje len v rifľových šortkách, však vyvolávajú prevažne rozpačité reakcie. Stylisti a vizážisti totiž upravili – beztak dievčensky pôsobiacu – Selenu tak, že vyzerala ako mladučká tínedžerka. S brčkavými vlasmi, plastovými náušnicami a mašľami vo vlasoch pripomínala odhalená speváčka Lolitu.

Užívatelia sociálnych sietí preto vôbec neskrývali svoje rozpaky. „Tieto fotky ma znepokojujú. Veď vyzerá, akoby mala dvanásť rokov. Čudujem sa, že na to vôbec pristúpila,” rozhorčil sa speváčkin fanúšik. A nebol jediný. „Je to čudné. Vyzerá na tých fotkách ako decko, toto sa môže páčiť akurát tak pedofilom. Na jej instagrame je kopec obyčajných záberov, ktoré si urobila sama a je na nich oveľa viac ženskejšia a sexi,” pridal sa ďalší. Čo si myslíte vy? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom. 

Sexi fotky speváčky pobúrili
Zobraziť galériu (13)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu