Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Matka slávneho idola zúbožená ako nikdy: Páni moji, to je des!

Pattie Mallette s dokonalou úpravou a bez mejkapu - rozdiel vyráža dych. Zobraziť galériu (8)
Pattie Mallette s dokonalou úpravou a bez mejkapu - rozdiel vyráža dych.

LOS ANGELES – Príšerný pohľad! Hoci má Pattie Mallette (38) vďaka synovi na konte milióny a mohla by vyzerať ako z katalógu, ona na svoj zovňajšok zvysoka kašle. Filmovú producentku a autorku knihy by na ulici zrejme nespoznal ani slávny Justin Bieber (20), ktorý s matkou trávi čoraz menej času. Jej nenalíčená tvár krátko pred štyridsiatkou nevyzerá práve najlepšie.

Čo sa to s ňou stalo? Aj keď Pattie Mallette dnes už nemusí ani len pohnúť prstom, kedysi stála v pozadí synovej megaúspešnej kariéry, kedy zastávala funkciu jeho manažérky. Pred fotografmi sa s ním s dokonalou úpravou neraz dojímavo objímala a vždy sa snažila vyzerať ako zo škatuľky. Aj preto paparazzi tento týždeň neverili vlastným očiam, keď brunetku zbadali na ceste do fitnescentra. Rodená Kanaďanka totiž vo vyťahanej velúrovej súprave pôsobila ako vyžitá päťdesiatnička.

Keďže ju doviezla kamarátka autom až takpovediac pred dvere posilňovne, Pattie zrejme nepovažovala za potrebné prezliecť sa. Vyrazila v domácom fialovom odeve a v papučiach, pričom na cestu si zobrala len plastovú fľašu s vodou. Mejkap pri cvičení síce nepotrebuje, no bez neho sa na seba vonkoncom nepodobá. Od sympatickej dámy z červeného koberca mala tentoraz na míle ďaleko.

Smutným faktom zostáva, že samotný Justin Bieber venuje mame už len minimálnu pozornosť. Naposledy sa s ňou objavil v spoločnosti v máji, keď s ňou oslavoval Deň matiek na basketbalovom zápase. Pattie si síce vyslúžila bozk, no publikum z prítomnosti tínedžerského idola nadšené nebolo, práve naopak. „Celé hľadisko ho vypískalo, keď kamery v Staples Center zachytili Justina na veľkoplošnej obrazovke,“ opísal situáciu očitý svedok. Vyzerá to teda tak, že spevák si na mamu spomenie už len vtedy, keď potrebuje pozitívnu mediálnu prezentáciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu