Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Cica z Hriešneho zoznamu mimo formy: Uf, to je ale vypapaná buchta!

Pribratá Jennifer Love Hewitt má po ôsmich mesiacoch od pôrodu stále čo zhadzovať. Zobraziť galériu (14)
Pribratá Jennifer Love Hewitt má po ôsmich mesiacoch od pôrodu stále čo zhadzovať. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Totálny krok vedľa! Aj keď sa Jennifer Love Hewitt (35) zapísala do povedomia televíznych divákov ako éterická kráska, momentálne si naplno vychutnáva materskú dovolenku. A, bohužiaľ, mimo kamier už mužských obdivovateľov neohúri ako kedysi. Zaoblenú postavu včera predviedla v overale, ktorý jej vonkoncom nelichotil. Herečka pôsobila rozkysnuto ako nikdy.

Čo si to, preboha, navliekla? Zatiaľ čo niektoré herečky sa po pôrode dostanú do pôvodnej formy priam expresnou rýchlosťou, Jennifer Love Hewitt si rané obdobie rodičovstva užíva po svojom. Jej krivky sú aj po ôsmich mesiacoch zaguľatené a brunetka sa do zhadzovania tehotenských kíl nehrnie. Na škodu je však najmä to, že seriálová kočka svoje obliny nedokáže nosiť s noblesou. Pozrite si jej spackaný outfit z letnej párty stanice CBS ako dôkaz.

Už pred mesiacom sme vás na Topkách informovali, že Jennifer zatúžila po zmene a svoje pestované lokne radikálne skrátila. Na červenom koberci jej však nový účes dodal šmrnc a herecká hviezda v tvári doslova žiarila. Bohužiaľ, rovnaké chválospevy nezožala na margo kyprej postavy natrieskanej v nelichotivom overale. Ten totiž zvýraznil všetky nedostatky – mamičkovské boky, širší pás a macatejšie ramená.

Jennifer Love Hewitt
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jennifer možno v súčasnosti nestelesňuje ideálne ženské proporcie, no už dávnejšie si v tomto smere stanovila jasné priority. Ak by si mala vybrať medzi cvičením a dcérkou, ani sekundu by nezaváhala. „Ak mám hodinu na to, aby som išla do posilňovne alebo hodinu na to, aby som ležala a zdriemla si s dcérkou v náručí, potom si určite ľahnem a pospím,“ prezradila hrdá mamička magazínu People. Bez fyzickej námahy si však svoj deň predstaviť nedokáže. „Držím ju, robíme drepy, tancujeme, ona počúva hudbu a veľmi sa jej to páči. Položím ju do detskej stoličky, ona všetko sleduje a príde jej to zábavné,“ rozplývala sa Jennifer nad prvou a zatiaľ jedinou ratolesťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu