Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otrasná premena krásky z Hriešneho zoznamu: Hrubé stehná a vystrihané vlasy!

Zaoblená Jennifer Love Hewitt prekvapila novým zostrihom. Zobraziť galériu (13)
Zaoblená Jennifer Love Hewitt prekvapila novým zostrihom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Čo to so sebou porobila? Hoci si Jennifer Love Hewitt (35) v televíznom svete vykúzlila imidž nežnej krásky s pestovanými lokňami, počas materskej dovolenky sa mení na nepoznanie. So zhadzovaním tehotenských kíl sa neponáhľa a najnovšie podstúpila radikálnu zmenu účesu. Z niekdajšej bohyne sa stáva zaoblená tuctovka.

Zatúžila po drastickej zmene! Jennifer Love Hewitt si srdcia slovenských televíznych divákov získala ako hlavná hrdinka seriálov Stratené duše a Hriešny zoznam. V oboch prípadoch sa predviedla ako kráska s ukážkovou postavičkou, dlhou hustou hrivou a dokonalým líčením. V novembri minulého roka však priviedla na svet svoju prvú ratolesť a spred kamier sa stiahla do úzadia. Najnovšia vizáž tak jej skalných fanúšikov zrejme nepoteší.

Zatiaľ čo jej kolegyne hlásajú návrat do pôvodnej formy už pár týždňov po pôrode, Jennifer má aj po niekoľkých mesiacoch plnšie stehná, široké boky a nosí veľmi široké topy. Nedávno si dokonca sadla do kaderníckeho kresla a výrazne skrátila svoje pestované pramene vlasov. Dnes má herečka mikádo, ktoré jej síce optický uberá na veku, no zároveň z nej robí sivú myšku bez niekdajšej iskry zvodnej cice.

Ak sledujete seriál Hriešny zoznam, zrejme vám neušiel fešák Brian Hallisay, ktorý stvárňuje ľahkovážneho manžela Kylea Parksa so zajačími úmyslami. Zaujímavosťou je, že brunetka s ním tvorí oficiálny zväzok aj v reálnom živote. Dvojica si dokonca povedala spoločné „áno“ len týždeň predtým, ako sa im narodila dcérka Autumn James Hallisay. A čo hovorí hollywoodska hviezda na svoju súčasnú figúru? „Trvalo deväť mesiacov, kým som takto pribrala. A malo by trvať deväť mesiacov, aby sa to zasa vrátilo späť,“ prezradila pri uvádzaní svojej línie materského ošatenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu