Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kedysi sexica, dnes táto herečka neohúri: Jennifer, veď ty si celkom stratila iskru!

Jennifer Love Hewitt Zobraziť galériu (7)
Jennifer Love Hewitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je to vôbec ona? Časy, keď Jennifer Love Hewitt (40) žiarila v seriáli Stratené duše, sú dávno preč. Pri pohľade na aktuálne paparazzi zábery by možno mnohí fanúšikovia mali aj problém ju spoznať. Sympatická herečka v poslednej dobe pribrala a zdá sa, že svoj vzhľad počas všedného dňa príliš nerieši.

Stratené duše, Garfield, či Hriešny zoznam sú počiny, vďaka ktorým sa herečka Jennier Love Hewitt preslávila. Popri budovaní kariéry však nezabudla ani na rodinný život a je hrdou dvojnásobnou matkou. Starostlivosť o deti sympatickú brunetku celkom zamestnáva. 

Občas si síce odbehne na nakrúcanie seriálu Záchranári, avšak vo filme ju už dlhšie nebolo vidno. Možno aj preto, že Jennifer rokmi pribrala a prišla o povestnú iskru. 

Treba ale dodať, že sa na svojej postave rozhodla zapracovať. Paparazzom sa ju v uplynulých dňoch podarilo zvečniť na ceste z fitka. Neupravená a vo voľnom oblečení toho Jennifer so sexicou z televíznych obrazoviek nemala veľa spoločného, čo poviete?!

Takto vyzerala Jennifer Love Hewitt v čase, keď účinkovala v seriáli Stratené duše.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerala Jennifer Love Hewitt v čase, keď účinkovala v seriáli Stratené duše.  (Zdroj: CBS Television Distribution)

Takto vyzerá Jennifer Love Hewitt v súčasnosti.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá Jennifer Love Hewitt v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jennifer Love Hewitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu