Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nové fotky seriálovej hriešnice: Kokos, aké gigantické brucho!

Jennifer Love Hewitt má z rastúceho bruška radosť. Zobraziť galériu (6)
Jennifer Love Hewitt má z rastúceho bruška radosť.

LOS ANGELES - Kráti sa jej to! Herečka Jennifer Love Hewitt (36), známa napríklad zo seriálu Hriešny zoznam, sa už čoskoro stane dvojnásobnou mamičkou. Pôrod prominentného dieťatka je na spadnutie, čo prezrádza aj pohľad na brunetkine bruško. To kráska pred pár dňami hrdo vystavila do objektívu, keď pózovala v bielej sukni a skrátenom tope. Čo hovoríte na výsledok fotenia?!

Zo sexi kočky krásnou mamičkou! Jennifer Love Hewitt je talentovaná a atraktívna herečka, ktorú si vďaka účinkovaniu v seriáloch obľúbili mnohí. V poslednej dobe sa však rodáčka z Texasu práci príliš nevenuje, prednosť dala rodine. Koncom roka 2013 priviedla na svet dcérku Autumn, ku ktorej už čoskoro pribudne súrodenec. 

Herečka si chvíle radostného očakávania spestrila fotením pre výrobcu kozmetiky z kakaového masla. „Tieto prípravky som používala aj počas prvého tehotenstva a už vtedy som vedela, že ich predaj chcem neskôr podporiť. Svoje bruško som odhalila na počesť všetkých mamičiek v očakávaní,” povedala na margo toho Jennifer, ktorá sa pred objektív postavila v dlhej sukni a skrátenom tope.   

Kráska, známa napríklad zo seriálu Hriešny zoznam, sa v rozhovoroch netají tým, že si tehotenstvo užíva. „Je to niečo čarovné. Som veľmi vďačná. Nosiť pod srdcom dieťa je dar pre každú ženu,” povedala pre magazín Parents burnetka. Tiež dodala, že v porovnaní s prvým tehotenstvom si dáva viac pozor na to, čo zje a zbytočne to nepreháňa. 

Brucho herečky Jennifer Love Hewitt, ktorá nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko, je už poriadne veľké.
Zobraziť galériu (6)
Brucho herečky Jennifer Love Hewitt, ktorá nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko, je už poriadne veľké.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu