Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Táto kočka má fakt 50? Pozrite, prezývku Telo si užíva plným právom!

Elle Macpherson aj po päťdesiatke bez mihnutia oka dokazuje, prečo si ako modelka vyslúžila nálepku Telo. Zobraziť galériu (10)
Elle Macpherson aj po päťdesiatke bez mihnutia oka dokazuje, prečo si ako modelka vyslúžila nálepku Telo. (Zdroj: Twitter)

TALIANSKO – Má sa čím pochváliť! Hoci sa Elle Macpherson (50) už nevenuje modelingu toľko čo kedysi, svojou postavičkou ako lusk by bez problémov zatienila aj o polovicu mladšie kolegyne. Stačí sa pozrieť, akú neuveriteľnú formu predviedla tento týždeň na jachte. Na päťdesiatničku vyzerá priam čertovsky skvele.

Tá sa veru nezdá! Už keď si Elle Macpherson v 80. rokoch po prvý raz pričuchla k modelingu, odborníci jej veštili hviezdnu budúcnosť. Nasledovalo hneď niekoľko titulných strán renomovaných magazínov, ktoré talentovanej plavovláske vyniesli príznačnú prezývku Telo. Pýtate sa, prečo? Pozrite, ako kultová manekýnka dokáže ohúriť aj po prekročení prahu päťdesiatky – o nič menej ako tesne po raketovom štarte kariéry.

Elle nahodená v dvojdielnych bikinách vyvolala senzáciu prostredníctvom sociálnej siete Twitter, cez ktorú sa podelila o svoj dovolenkový program. „Super zelený nápoj... Po super plávaní,“ napísala k fotke vytvorenej mobilným telefónom na jachte. Jej zázračný elixír v pohári či idylicky azúrové more si však tentoraz všimne iba málokto. Zraky všetkých fanúšikov sa totiž upierajú na modelkine štíhle a vyformované nôžky spolu s dokonale plochým bruškom.

Rodáčka od protinožcov síce na svoj vek vyzerá fantasticky, no nevďačí za to len výnimočným génom. „Som pescetariánka (vegetariánka, ktorá konzumuje ryby a morské plody, pozn. red.), nepijem, nedrogujem, takže čo viac by som ešte mohla robiť?“ pýtala sa Elle samej seba, keď sa v uplynulom období necítila dobre. Kvôli nadmernému stresu, častému cestovaniu a nedostatku spánku jej lekári určili diagnózu prekyslenia organizmu. Dnes si preto krásna Austrálčanka vychutnáva spomínané nápoje a vraj sa opäť cíti skvele.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu