Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa modelka zverejnila FOTO bez mejkapu: Ženy, zblednete závisťou!

Elle Macpherson Zobraziť galériu (10)
Elle Macpherson

LOS ANGELES - Na svoj vek nevyzerá! Reč je o modelke Elle Macpherson, ktorá o pár týždňov oslávi 53. narodeniny. Avšak pri pohľade na jej štíhlu figúru a prirodzenú tvár bez vrások to znie priam neuveriteľne. Známa kráska sa na instagrame pochválila fotkou bez mejkapu a zarmútila tak nejednu rovesníčku.

Akoby ani nestarla! Elle Macpherson bola hviezdou modelingu pred desaťročiami, no aj dnes by bola na prehliadkovom móle a pred objektívom rovnako očarujúca. Dôkazom sú fotky, ktoré zverejňuje na sociálnych sieťach.

Atraktívna blondínka nemá problém ukázať sa fanúšikom v bikinách alebo s nenalíčenou tvárou. Urobila tak aj pred pár dňami a za svoju bezchybnú pleť dostala samé komplimenty. „Takto vyzerá prirodzená krása. Závidím. Chcela by som v tvojom veku tak fantasticky vyzerať,” znie jedna z mnohých reakcií. 

Elle sa netají tým, že pestovanú pleť má zadarmo. „Keď som mala 40 rokov, začala som sa sústreďovať na svoje zdravie. prestala som piť alkohol a brať akékoľvek lieky. Začala som tiež s hlbokou očistou svojho vnútorného systému,” prezradila v jednom z rozhovorov Macpherson, ktorej je odmenou bezchybný vzhľad. 

Elle Macpherson (vľavo) vyzerá dobre aj bez mejkapu.
Zobraziť galériu (10)
Elle Macpherson (vľavo) vyzerá dobre aj bez mejkapu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Elle Macpherson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu