Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Neuveriteľné: Oslnivá 50-tka predviedla tvár a telo tínedžerky - toto je jej tajomstvo!

Kdekoľvek sa Elle Macpherson objaví, svojím zovňajškom okoliu vyrazí dych. Zobraziť galériu (12)
Kdekoľvek sa Elle Macpherson objaví, svojím zovňajškom okoliu vyrazí dych. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Jej recept na večnú mladosť nie je tabu! Aj keď Elle Macpherson pred niekoľkými mesiacmi už prekročila prah okrúhlej päťdesiatky, svojou postavou a mladistvým zovňajškom by mohla konkurovať mladučkým kolegyniam na móle. Stačí, aby nahodila široký úsmev a okolie je z nej namäkko. Ako to teda robí, že vyzerá stále fantasticky?

Konkurenciu by hľadala naozaj ťažko! Elle Macpherson sa už pred desaťročiami stala jednou z nezabudnuteľných ikon svetového modelingu, vďaka čomu si vyslúžila príznačnú prezývku Telo. Dnes sa už práci nevenuje toľko, čo kedysi, no zostáva ozdobou každého spoločenského podujatia. Inak tomu nebolo ani na tohtotýždňovej párty magazínu Ocean Drive, ktorý oslavoval svoju novembrovú titulnú stranu. Nestarnúca manekýnka sa blysla v jednoduchom, ale o to efektnejšom outfite.

Elle na spomínaný žúr zvolila čiernu klasiku, ktorá tentoraz pozostávala zo skladanej sukne, topu s odhaleným chrbtom a krátkej bundy. Do popredia sa síce drali výrazné doplnky a extravagantné topánky, no tou najväčšou ozdobou očarujúcej modelky sa stala jej vypnutá pleť a hollywoodsky úsmev. Z diaľky to totiž vyzeralo tak, že vitálna päťdesiatnička len nedávno opustila školské lavice.

Ak by ste si aj vy chceli udržať top kondíciu v zrelom veku, mali by ste zabudnúť na všetky toxíny. „V štyridsiatke som sa začala sústreďovať na zdravie a wellness, prestala som piť alkohol a brať akékoľvek lieky – dokonca ani aspirín. Začala som s hlbokou očistou svojho vnútorného systému,“ prezradila Elle vlastný elixír mladosti. A ako vnímala prekročenie polstoročnice? „Keď som dovŕšila päťdesiatku, fyzicky som necítila, že by som prekročila nejakú úroveň. A nebol to ani emocionálny šok. Bolo to skôr ako znovuzrodenie,“ podelila sa o svoje pocity. Treba uznať, že tie sa odrážajú aj na jej ukážkovom zovňajšku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu