Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Brazílska sexbomba úplne nahá na titulke: Páni, veď jej vykúka rozkrok!

Gisele Bündchen s obnaženými intímnymi partiami dráždi na stránkach francúzskeho magazínu. Zobraziť galériu (12)
Gisele Bündchen s obnaženými intímnymi partiami dráždi na stránkach francúzskeho magazínu. (Zdroj: Lui)

PARÍŽ – Žiadna cenzúra! Francúzsky pánsky magazín, v ktorom minulý mesiac narobila rozruch perverzná Rihanna (26), je povestný erotickými zábermi známych žien v Evinom rúchu. Pred pár dňami mu preto svoje výstavné telo prepožičala aj brazílska bohyňa Gisele Bündchen (33). Tá si však najintímnejšie partie nezakryla ani na titulnej strane.

Ďalšia nádielka ženského sexepílu! Keď sa minulý mesiac pre časopis Lui vyzliekla barbadoská speváčka Rihanna, išlo o neuveriteľne odvážne zábery ako vystrihnuté z erotického filmu. A v pramálo odlišnom duchu sa nesú aj čerstvé fotografie z nadchádzajúceho čísla, ktoré zachytávajú úplne nahú Gisele Bündchen. Tá si na zmyselných fotkách nechala poodhaliť oblasť rozkroku a bez ostychu vystavila aj obnažené vnady.

Už v roku 1998 slávny návrhár Alexander McQueen pomenoval brazílsku rodáčku prezývkou Telo, čím ju chcel označiť za nástupkyňu legendárnej Elle MacPherson s rovnakou nálepkou. Ak ste doteraz netušili, prečo práve Gisele kraľuje najlepšie plateným modelkám sveta, stačí sa pozrieť na jej tvary zachytené dvojicou fotografov Mertom Alasom a Marcusom Piggottom. Modelka na nich pôsobí ako bezkonkurenčná sexica z terasy, z bazéna či ako hriešna domina zo záhrady. Príliš veľa priestoru pre mužskú fantáziu rozhodne očakávať netreba.

Spomínané duo sa o plody svojej práce podelilo aj prostredníctvom Instagramu. Pri každej z fotiek pri tom nechýba šťavnatý komentár. „Zlatko, prosím, polej mi záhradu. Najsexi telo na planéte,“ píše sa pri zábere dvojnásobnej mamičky s hadicou v ruke. Niet sa preto čo čudovať, že práve po Giselinej figúre túži polovica žien na svete. Vrátane Jennifer Aniston.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu