Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trapas priamo pred kamerou: Televíznej hviezde vytieklo mlieko z poprsia!

Kim Kardashian nakrúcala reality šou s fľakatým tričkom od presakujúceho materského mlieka. Zobraziť galériu (11)
Kim Kardashian nakrúcala reality šou s fľakatým tričkom od presakujúceho materského mlieka. (Zdroj: E!)

LOS ANGELES – Je rovnakou matkou ako každá iná žena! Hoci Kim Kardashian (33) zápasí s obvineniami, že sa viac pretŕča na nákupoch a v spoločnosti ako v blízkosti svojej dcéry, aspoň dojčenie očividne nezanedbáva. Práve materské mlieko sa jej totiž postaralo o ošemetnú situáciu pri nakrúcaní reality šou. Z ničoho nič jej začalo presakovať priamo cez tričko.

Vie, čo je pre jej jedinú ratolesť najlepšie! Aj keď mnoho prominentných mamičiek uprednostňuje skôr kupované dojčenské mlieka, Kim Kardashian na prirodzenosť v tomto smere nedá dopustiť. Dcérku North West stále poctivo kojí a užíva si objemnejší dekolt. V rámci včerajšej časti vlastnej reality šou Keeping Up With The Kardashians však mala bratovi čo vysvetľovať. Ten totiž pohľad na jej fľakaté oblečenie nezvládol.

Kim posedávala so sestrou Khloe a bratom Robom, pričom ich rozhovor snímala televízna kamera. Na prvý pohľad nudnú situáciu okorenila príhoda známej mamičky, na ktorú ju upozornila práve sestra: „Tvoj prsník sa vymyká spod kontroly. Je to ako vodná fontána,“ poukázala na Kimino presakujúce materské mlieko. O tento pohľad príliš nestál ani spomínaný Rob. „No do r*ti, toto ma fakt desí,“ vyhlásil krátko predtým, ako odišiel do vedľajšej miestnosti.

Napriek tomu, že samotná plavovláska priznala, že išlo o trápny okamih, zábery vystrihnúť nenechala. Namiesto toho si počas nakrúcania vložila do podprsenky hygienické potreby proti presakovaniu. Zrejme si až príliš dobre uvedomuje, že bez takýchto manévrov by väčšina Američanov o jej herecké výkony ani nezakopla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu