Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prvé FOTO z najpompéznejšej svadby roka: Pozrite si romantiku za milióny!

Kim Kardashian a Kanye West vo svadobnom oblečení stoja pred obrovskou kvetinovou stenou. Zobraziť galériu (14)
Kim Kardashian a Kanye West vo svadobnom oblečení stoja pred obrovskou kvetinovou stenou.

FLORENCIA – Už sú manželmi! Len takpovediac pred niekoľkými hodinami sa uskutočnil najočakávanejší obrad roka, v rámci ktorého si vzájomné „áno“ povedali snúbenci Kim Kardashian (33) a Kanye West (36). Sobáš prešpikovaný luxusom a exkluzívnymi hosťami podliehal prísnym bezpečnostným opatreniam. Napriek tomu však na webe koluje prvý záber prominentných hrdličiek pred oltárom.

Na veľkolepej svadbe rozhodne nešetrili! Kim Kardashian išla pod čepiec už po tretí raz, keď sa včera v pevnosti zo 16. storočia známej ako Belvedere stala manželkou Kanyeho Westa. Počas slávnosti nesmeli chýbať všadeprítomné kamery, ktoré zachytávali každý detail svadby pre rodinnú reality šou Kardashianky. Portál Radar Online však zverejnil prvú fotografiu, ktorá zachytáva oboch aktérov ruka v ruke pred oltárom. Už len samotné kulisy ich museli stáť hotový majetok.

Kim si svojho vyvolaného rapera vzala pred obrovskou kvetinovou stenou. Tá sa nápadne podobala menšej verzii, akú celebrita dostala na deň matiek a pravdepodobne si pri nej skúšala svadobné fotografie. Vo svoj veľký deň D nezabudla ani na romantický biely klavír a snehobielu róbu v noblesnom štýle. Svadobné šaty pochádzali z dielne Givenchy a dizajnérsky si na nich zgustol dvorný návrhár Riccardo Tisci.

Odhalený chrbát, dlhé rukávy zdobené čipkou, podčiarknutý úzky driek, obopnutý zadok a dlhá vlečka – to sú hlavné prvky Kiminej róby. Jej rozprávkový zovňajšok dopĺňal enormne dlhý závoj, ktorý však na fotografii nie je vidieť. Módny dom Givenchy zladil aj ženícha v podobe na mieru šitého čierneho smokingu.

Podľa informácií z britského denníka Daily Mail sa na svadbe zúčastnilo až 600 hostí. Nechýbala medzi nimi tenistka Serena Williams, spevák John Legend s manželkou, modelka Chrissy Teigen či syn Willa Smitha. Našli sa však aj takí prominenti, ktorí sobášom roka jednoducho pohrdli. Pozvanie odmietla Beyoncé a Jay-Z, chýbal dokonca aj Kimin vlastný brat Rob. Ten sa totiž dostal do obrovského konfliktu so sestrou ešte v piatok kvôli svojej obrovskej nadváhe. Urazený tak z Paríža odletel priamo do Los Angeles.

K luxusnej zábave svojím speváckym výkonom prispel Andrea Bocelli. V piatok spievala na predsvadobnej párty Kimina obľúbená interpretka Lana Del Ray, ktorá za vystúpenie zinkasovala 2,8 milióna dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu