Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hrôza: Má len 16, no tvár samú plastiku... Brutálna zmena za päť rokov!

Kylie Jenner v roku 2009 a v súčasnosti. Verili by ste, že ide o to isté dievča? Zobraziť galériu (5)
Kylie Jenner v roku 2009 a v súčasnosti. Verili by ste, že ide o to isté dievča? (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Prostredie, v ktorom vyrastá, si vyberá krutú daň! Hoci rodina Kardashianiek s vlastnou reality šou akékoľvek chirurgické zákroky odmieta, plastiku podstúpila každá dáma so slávnym priezviskom. A to platí aj o mladučkej Kylie Jenner, ktorá sa v uplynulých rokoch zmenila na nepoznanie. V 16-ich vyzerá ako preplastikovaná bábika.

Ako niečo také vôbec mohli dopustiť? Aj keď v prominentnej rodine je pred kamerami slovo „plastika“ absolútnym tabu, v skutočnosti sa dali vylepšiť všetci od matky Kris Jenner, cez bývalého olympionika Brucea, tri dospelé dcéry až po tínedžerku Kylie. Práve tá najnovšie čelí obvineniam, že si pod skalpel chirurgov líhala až pričasto. Pozrite si jej totálne zmenenú tvár ako dôkaz.

Dospievajúca celebrita má už na prvý pohľad výraznejšie pery napumpované kolagénom a botoxom, zjemnené obrysy brady a zmenšený nos. Čo všetko si bohatá tínedžerka vlastne nechala urobiť, ostáva záhadou. Na webe však z pochopiteľných dôvodov vyvolala búrlivé reakcie. So železnou pravidelnosťou totiž prispieva autoportrétmi, na ktorých má od pôvodnej podoby na míle ďaleko.

„Aby som bola úprimná, tieto fámy o plastických operáciách zraňujú moje city a sú tak trochu urážlivé. Pre prípad, že by niekto zabudol... Mám 16,“ bráni sa Kylie vo svojich príspevkoch na Twitteri. Pravdou ale zostáva, že o prirodzenosti u nej nemôže byť ani reči. Ktovie, kam prominentná dcéra chce svojou mániou v úpravách zovňajšku v budúcnosti zájsť. Žeby už teraz ašpirovala na rekordný počet plastík ako Cher či Mačacia žena Jocelyn Wildenstein?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu